Én mindenhova megyek a nyavajáimmal mindent mondtak már de mégsem tudom azt,hogy mi lehet mindennek az oka!?
Hát nem vagyok képes az önellátásra az önálló életvitelre!!!
Nem tudtam boldogulni magammal
Hello!
Asperger-szindróma, Személyiség zavar,Szociális fóbia és adhd(ezt az autizmus spektrumzavarnak tulajdonítják a spektrum egy részét képezi ez is állítólag)
Belszervi belgyógyászati megbetegedéseim is vannak mint reflux bél gyulladásos tüneteim is vannak ez az emésztési zavarok magas vérnyomás betegség pajzsmirigy alulműkodésem is van.
Gerincferdülés-> ortopédia-> gyógytorna-úszás
Szemölcsök az ujjakon -> bőrgyógyászat, szemölcs ecsetelése, fagyasztása
Allergiás orrdugulás -> allergológia, allergia elleni orrcsepp
Reflux, bélgyulladás, emésztési zavarok -> gasztroenterológia
Magas vérnyomás -> körzeti, belgyógyászat (okok felkutatása, és annak alapján terápia), vagy angiológus (laborvizsgálat,24 órás vérnyomásmérés, szívultrahang, Doppler-vizsgálat, nyaki ultrahang)
Pajzsmirigy alul működés -> endokrinológia
Asperger-szindróma, Személyiség zavar, Szociális fóbia, ADHD -> pszichológus, pszichiáter, (feltételezem, ez utóbbiakra kapsz valami kezelést)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!