Viszkető, feszülő, de mégis könnyen zsírosodó fejbőr? Gyógysamponokat, natúrsamponokat próbáltam.
Figyelt kérdés
18/f, vékonyszálú/szőkés-barna haj 1-2 éves probléma nálam ez, sokféle sampont kipróbáltam már, a feszülő, száraz, hámló (valószínűleg lerakodás és emiatt ritkult is a hajam) és könnyen zsírosodó fejbőrömre. Ezek mellett valószínűleg a napi használat miatt kiszáradt a fejbőröm. Nyakamon, hátamon, illetve ahol lefolyik a sampon, szintén száraz, feszül és könnyen zsírosodik. Fekete ruhákon látszik a hátamról lepörgött bőr. Most amit használok: NizoCare (nizoral új samponja) illetve TGel-t fogom hetente. Milyen megoldások lehetnek erre ezeken kívül, ha nem működnének? Akár vitamin, stb.2023. márc. 8. 14:33
11/15 A kérdező kommentje:
Oh, errol mar hallottam korabban, koszonom a tippet!
Errol a magicherbes termekrol hallott mar valaki, vagy hasznalta?
Osszetevok es leiras alapjan igeretes es kimeletes samponnak tunik:
2023. ápr. 2. 10:10
12/15 anonim válasza:
Kicsit régi a kérdés de, ez a Dr Immun 25 gyogynovenyes sampon annyira rossz, hogy hihetetlen.
Úgy felmarta a fejbőrömet,hogy mostmár nem csak korpás vagyok, de nagyon sebes is lett tőle a fejem és jobban viszket/ég mint eddig.
Most vettem nizocare sampont...
Hát meglátjuk!
13/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, milyen tapasztalaid vannak a NizoCarrel?
2023. aug. 24. 22:38
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Az ára drága, de semmire sem való.
Úgy használom, hogy nizocarrel megmosom,leöblítem, aztán head and shoulders-el mosom meg másodszorra és mindig megszárítom.
Így sem tökéletes, mert van hogy kisebesedik, de kevésbé mint eddig.
15/15 anonim válasza:
Szóval magában a nizocare, semmit sem ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!