A Heroinról a legnehezebb leszokni a drogok közül?
Figyelt kérdés
Az emberek egyáltalán miért lövik be magukat heroinnal ha tudják hogy szinte lehetetlen leszokni az még oké hogy egyszer kipróbálja de utána mért kell még egyszer
JA ÉS NEKEM NEM ÁLL SZÁNDÉKOMBAN BELŐNNI MAGAM MIELÖTT JÖNNÉNEK A KOMMENTEK CSAK KÍVÁNCSISÁGBÓL KÉRDEZEM!!!
2023. márc. 7. 18:12
11/13 anonim válasza:
Grammja kb 30 körül van az utcán, ki tudja mivel felütve. Soha nem próbálnám ki, mert láttam, hogy milyenek lesznek tőle az emberek. Vannak annál jobb dolgok is.
12/13 anonim válasza:
11#. Mik azok a jobb dolgok? Nekem valaki azt mondta, hogy 20 ezer Ft a kokain grammja.
13/13 anonim válasza:
20-ért max koffeinnel és amfetaminnal jócskán felütött kokaint kapsz. Mik a jobb dolgok? Bármi, ami nem okoz fizikai függőséget. Acid, gomba, dmt, 2-cb, et caetera. Ezekből elég évente egyszer fogyasztania annak, akinek bejön, és nem csak "kipróbálja". Aki pedig nem bírja, már az első után sem lesz kedve többhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!