Kulccsont nyirokcsomo megnagyobbodas?
Figyelt kérdés
Bal oldalt 2kulccsont felett 1 cm mozgathato kis gobot érzek a nyakamban zavarni nem zavar azt sem tudom mikor jött ki oltatlan vagyok voltam kovidos de nem volt tüdőgyulladásom tavaly februárban volt mellkas rtg. Mitől lehet ez ? 25/n daganatos lennék?? Másik oldalt nem érzem. Viszont van ott abban az oldalban egy rossz fogam ami faj és gyulladt. De orvoshoz hétfőn tudok menni.2023. márc. 7. 16:09
1/7 anonim válasza:
Ugyan ez nekem is csak nekem a jobb oldalon. Kb fél cm, azon az oldalon van egy régóta gyulladt fogam és akkor éreztem először mikor nyáron covidos voltam. Bár nyilván mert előtte nem nyomkodtam.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha nem nő meg nem haladja meg a 2cm-t nincs baj vele
3/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy nőne csak annyi szarsagot hallani ma h rak meg minden ezért vagyok bestresszelve. :/ Koszonom nektek :)
2023. márc. 7. 17:54
4/7 anonim válasza:
Mindenre azt írja a net hogy rák. :D
5/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez van a jobb oldalon, csak nekem érzékeny is ha oda nyúlok. Csak nem vagyunk mind rákosak xD nem merek elmenni orvosohoz, félek, hogy csak kinevetne.
6/7 anonim válasza:
5/5. Ha befeszíted az izmodat akkor neked is “átbukkan” az izmon?
Mert ha igen akkor szinte biztos hogy nem rákos mert akkor mobilis.
7/7 A kérdező kommentje:
Mozog össze vissza gurul
2023. ápr. 4. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!