Mennyire fáj trombózis?
Aki átélt már trombozist annak milyen fajdalma volt?
Hol fájt,mennyire volt látható, mi lett a vége?
Köszönöm
A fájdalomküszöbe mindenkinek eltér (nővérem 9 éves kislányának izomszakadása lett edzésen, azt mondta h "viszket", a kórházban mondták h ez szinte elviselhetetlen fájfalom felnőtteknek is).
Amúgy egyik ismerősömnek a vádlijában volt, hatalmasra dagadt és azt mondta, hogy brutálisan fájt. Apukámnak úgynevezett néma trombózisa volt, tehát a leszakadó vérrög a tüdejében embóliát okozott, ő sajnos egyből belehalt 49 évesen.
Jahj.
Nekem felületi venas trombózisom volt, vszinuleg 1 honapja az uh szerint.
Erosen hipochonder vagyok, es mostmar rettegek, hogy mélyvénás trombózisom lesz, es itt halok meg.
2 napja csinaltak doppler Uh mindket vegtagon, akkor lattak hogy az egyikben valamikor volt, a masik rendben van, de a bajos labam azota is fajdogal.
Kedves 2-es!
Jol ertem hogy te bb vegtagodban is volt trombózis? Vagy mire gondolsz hogy masik kab aztan kar?
Valami betegség miatt alakult ki?
Hány éves voltal?
Na az durva.
Gratulálok a szerencsedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!