A ct sugár illetve kontrasztanyag, károsítja a spermiumot? Egy babaprojekten lévő fiatal férfiról lenne szó.
Mondjuk ugye jo lenne tudni hogy pontosan hova kerte a doki a CT-t. Egy koponya CT az kb. 0.0000000001%-ban erinti a spermiumokat, mig egy hasureginel vagy epp veserontgennel tuti hogy letakarjak a tobbi teruletet. Ram a fogorvos meg panorama-rontgenhez is feladja az olommellenyt.
Szoval mi is tortent pontosan?
Képzeld el 3-as lett szólva, és mondták hogy nem kell mert nem éri annyi sugár, odalent így nem szoktak adni.
De nyílván megkérdeztem több helyen is.
4-es, mellkas CT
Kérdezte a párom higy nem kellene az ólomköpeny? Hisz babát szeretne.
És mondták hogy nem.
Így higy tudjuk hogy néha hibáznak az eü-be így gondoltam megkérdezek másokat is,hisz több ember több információ.
Válaszodat köszönöm
5-s
Kérdezte aztmondták hogy ezzel ne törődjön, nyugodtan rajta lehetünk.
Csak úgy vagyok vele hogy lehet mások esetleg jobban tudják mint egy asszisztens
Tehat a random gyk kozonseg majd biztosan jobban tudja mint a szakasszisztens. Ertem.
Szegeny gyerek ha megis megfoganna, egesz eleteben teged kell majd elviselnie....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!