Az MRI-n kontrasztanyagot kaptam, agykárosodásom lesz tőle?
Agyi mri-m volt, kontrasztanyagos.
Olvassátok el ezt a cikket:"(. Sírva fakadok, azóta tiszta ideg vagyok!!:(
23 éves lány vagyok!:((((((((
Először is semmi bajod sem lesz ennyitől
Másodszor nem olvass ilyen hülye oldalakat, semmi alapja sincs annak, amiket ezeken írnak.
Harmadszor nem kell hisztisnek lenni, hanem gondolkodni - ha tényleg ártalmas lenne, akkor minden második embernek komoply agybaja lenne emiatt, úgyhogy nem lenne engedélyezett!
Elolvastam.
Újabb kutatások arra utalnak, hogy gyakran végzett lineáris gadolíniumos MRI vizsgálat esetén a gadolínium az agyban is lerakódhat
Neked "csak" most volt ilyen vizsgálatod? A cikk azt írja, ha gyakran végzik akkor rakódhat le.
Illetve ajánlják, hogy mri után igyál nagyon sok vizet, hamarabb kiürül a kontrasztanyag.
Amit tehetsz sok folyadék fogyasztása.
Illetve egyszeri alkalomtól nem lesz semmi baj.
Egyszer volt igen. Nem emlékszem mennyit ittam utána, mert májusban volt. Arra emlékszem, hogy utána 3 napig remegett az alsó ajkam. Illetve szörnyen fájt a fejem sajnos utána még hetekig. De igazából az egész fentről, levelé a hajas rész. :(
Remélem nem ez miatt. :( ahj:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!