Vízhólyag ki jött a talpamon, mert a cipő talpa ki dörzsölte... Simán egy tűvel ki kell szűrni le fertőtleníteni és kenegetni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 23:38
1/8 anonim válasza:
Mindig igy csinaltam
De elotte azert fertotlenitsd a tut
2/8 A kérdező kommentje:
Szúrni* :)
2023. febr. 23. 23:44
3/8 A kérdező kommentje:
persze, mindenféleképp fertőtlenítem a tűt, láng elé kell tenni a tűt egy pár percig és kicsit hagyni kell hogy langyos legyen és akkor ki szúrni? fáj amikor ki szúrod?
2023. febr. 23. 23:45
4/8 anonim válasza:
Vagy lefújod a tűt fertőtlenítővel, vagy átmosdatod némi alkoholban.
5/8 anonim válasza:
Én a fertőtlenítőben se bíznék, mondják hogy mérgező, magamon is észrevettem hogy nem bírom, akkor már inkább az alkohol.
6/8 anonim válasza:
Fertotlenito is megteszi ha nincs mas de a gyujto is tokeletes
7/8 anonim válasza:
Ha egy ideig meg tudod oldani, hogy ne legyen nyomva, akkor vissza is huzodhat. Nekem volt mar ilyen.
8/8 anonim válasza:
"Én a fertőtlenítőben se bíznék, mondják hogy mérgező"
Nem meginni kell, csak átmosni vele a fertőtleníteni kívánt területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!