Lehetséges, hogy a Mira víz semmilyen hatással nincs a szervezetemre?
Elkezdtem inni a Mira glaubersós gyógyvizet, mert elég rossz az epém és mostanában az anyagcserém sem az igazi...
Többen is ezt ajánlották, utána is olvastam, állítólag szépen kitakarítja az szervezetet egy-egy ilyen kúra.
4 napja iszom, mindig éhgyomorra 2-3 decit, van hogy napi 3x - ahogy az elő van írva - és semmi:D
Ez mitől lehet?
:D mi az átverés? Ez egy gyógyvíz, kemény 230 forintért, ami serkenti az epeműködést. Sem lefogyni nem szeretnék tőle, sem nagy csodát nem várok:)
Egyszerű keserűvíz, amit már a nagymamám is ivott annak idején :) Egyébként anyukámnak nagyon sokat segített, az ő szavának azért csak hihetek, ezért próbáltam én is ki.
Örülnék ha valaki olyan is írna, aki építően hozzá tud szólni a témához :/
Az epeműködést a zsíros és megterhelő emésztésű kaják elkerülésével lehet segíteni a működését, nem csodavizekkel! Max a veséidet ápolod ezzel a marhasággal.
És ne feledd az, hogy elhiszed segít, ez jelentősen javít az állapotodon.Szóval vedd csak tovább és higgyj benne.
" Egyébként anyukámnak nagyon sokat segített, az ő szavának azért csak hihetek, ezért próbáltam én is ki"
Csak azt felejted el hogy adott vegyszerek gyógyszerek nem mindenkinél hatnak egyformán. Van akit meghajt annyi nátriumszulfát amennyi a Mira vízben van van akit nem.Tudhatod a gyógyszereknél is így van sokszor próbálni kell többet. Kimondottan epehjtásra meg lehet próbálni a Cholagol cseppet.
" Max a veséidet ápolod ezzel a marhasággal"
Értesz te ehhez bármennyit is?
Igen, első válaszoló inkább valahol máshol töltsd az idődet, mert ezzel nem segítesz (bár szerintem ez nem is célod)
Másodiknak köszönöm, az tényleg valószínű, hogy rám ez a mennyiség egyáltalán nem hat...A cseppeket felírtam és utánanézek, köszönöm :)
"Attól, hogy bevetted ezt az átverést!"
A Mira és Salvus vízet orvos is ajánlja több mint száz éve világszerte elismert gyógyvízek.
Vízkémikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!