Hol tehetek panaszt ha a gyermekorvosi aszisztens nem írja fel a gyógyszert?
A kislányom iskolás, és hétfőn bejelentettem hogy beteg, és köhög,egy szokásos köhögésre való szirupot szokott szedni, kértem hogy legyen szives ki írni,mert már nagyon kevés van benne,ami itthon van,erre az volt a válasz lehet vény nélkül venni,na most azt mindenki tudja hogy az drágább,és mai vilagban még 500Ft- is 500Ft.. és fogta rám csapta a telefont..
Már nem az első eset mostanában,és már előre félek,ha a gyermekem megint beteg lesz. A betegjogi képviselőt mellőzzük..
"Ha az Istenke báránykát ad, oda legelőt is ad"
"A gyerek nem pénzkérdés"
Bocsi kijagytam,a tiszteletet mindig megadom neki,még ha ő bunkó is velem...
Kicsit dühítő hogy mibelőlünk élnek,és ők bunkón is viselkednek..
Gyanítom ez recept nélkül is kiadható,és még az ára is ugyan annyi.
Magyarul nem recept köteles kategória .
Az asszisztens orvosi utasítás nélkül SEMMIT nem írhat fel, egy random bemondásra ugyanis nem orvos!
Te meg tök felesleges hőbörgés helyett bemehetsz a gyógyszertárba, ha nem vényköteles, és megveheted.
De akár elviheted a gyereket orvoshoz, és majd ő vizsgálat UTÁN felírja a gyógyszert.
A hozzád hasonló nettó idióták miatt örülök, hogy végre nem dolgozok az eü-ben.
Az utolsó válaszolónak...
Az ugye tudod hogy a fizetésedet az emberek adójából kaptad...
És én szerintem ha én megadom a tiszteletet akár kinek,akár orvos akár civil ember ugyan úgy vissza jár.. Ez a Magyar ember bravo.. adjunk lovat a bunkó paraszt alá!! Nehogy már olcsón vegyük meg azt a gyógyszert ugye! "Ha szültél gyereket akkor vedd meg a legdrágábban"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!