Itt van valaki aki orvos. Ha van az írjon priviben. Feltennek neki egy pár kérdést. (Fogorvos, Gyermekorvos)?
Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem .2021. szept. 7. 19:28
2/6 anonim válasza:
Bocs, de te tényleg komolyan vennél olyan tanácsot, amit itt ad valaki, aki azt állítja magáról, hogy orvos???
Honnan tudod, hogy nem hülyéskedik valaki?
Ha bajod van - föleg a gyerekkel - , akkor menj el egy igazi orvoshoz, ne pedig itt kérdezgess!
4/6 anonim válasza:
A kérdések és a válaszok színvonalát tekintve nem hiszem, hogy lennének itt orvosok. :D
5/6 anonim válasza:
Itt inkább az "ápoltak" vannak...
:)
6/6 anonim válasza:
#1 vagyok és orvostanhallgató. (és nem csak én vagyok egyedül orvosis-egészségtudományis ezen az oldalon)
Természetesen kezelni nem fogom mert láthatatlanban kivitelezhetetlen dee ha már annyit tudok segíteni, hogy milyen szakorvost keressen fel vagy egyebek már előrébb van a kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!