Mi lehet a bőrömmel? Ez betegség lehet? Mostanában ilyen redős, márványos, öregnek látszik.
2023. febr. 7. 12:22
2/7 anonim válasza:
Tipikus idősödő (vagy idős), vízhiányos bőr, apró ráncolódással.
3/7 anonim válasza:
Mennyi a napi folyadék beviteled? Mert az is számít, ha keveset iszol.
4/7 anonim válasza:
Száraz a böröd. Próbálj hidratáló krémet.
5/7 anonim válasza:
Nekem is kb. ilyen pedíg 28 vagyok.
Hidratálni kell, nagyon ki tudja szárítani a hideg.
6/7 anonim válasza:
Először is hidratálj belülről. Sok sok víz és húsleves ami kollagénben gazdag. Napi 2-3 liter legyen meg.
Télen a szárazabb levegő miatt erősebb hidratáló krémet kell használni. Ehhez ajánlom a LRP Cicaplastját.
A ráncok 80%-ért a napsugárzás felelős, ezért mindennap, télen is min. 30-as faktorú naptejjel kendd magad. Beszerezhetsz kifejezetten arcra való naptejeket, ezek nem hagynak zsíros érzetet a bőrön. A Müllerben kifejezetten jó áron vannak.
7/7 anonim válasza:
Ez fullra ki van száradva. Télen nekem is ilyen, a hideg+ a fűtés kiszárítja. Krémezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!