Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A haziorvosom ilyet tehet?

A haziorvosom ilyet tehet?

Figyelt kérdés

Szóval elmentem hozzá fizikai problemaival, és azt mondta, h legközelebb nem vizsgál meg, és nem ír ki táppénzre, hogyha nem keresek fel / nem kérek idopontot pszichologushoz / pszichiáterhez.

Ez jogilag lehetséges, szabad?

Vagy mit kéne tennem / mondanom?

Mihamarabbi valaszaitokat elore is köszönöm! 22/F

2023. jan. 30. 14:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem azzal van baj, h nem tudok felebredni, hanem h nem igazán van erőm...xd Sajnos. 22 eves lettemre ugy faj a labam...
2023. jan. 30. 15:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Most meg adott egy olyan papirlapot, amin az áll, hogy:

Orvosi igazolás. Fent nevezett a rendelésen a mai napon megjelent.

Aztán egy viszontlátásra!

De az a baj ezt az iskola ahova járok nem fogadja el. Most mit basszakkk?

2023. jan. 30. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Keress olyan melót, amit bírsz. Ha 23 éves korodra rokkant leszel, max. havi 20eft segélyt adnak, ha egyáltalán valamit kapsz és gondold át, hogy abból milyen színvonalon fogsz tudni élni mondjuk 70 éves korodig. Az orvosod előrelátó és pont azért konfrontál veled, a te érdekedben.
2023. jan. 30. 17:03
 14/19 A kérdező kommentje:
De én nem is ezt kérdeztem.
2023. jan. 30. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Mire nem kaptál választ a "Most mit basszakkk?"-on kívül?
2023. jan. 30. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Még jó, hogy nem. Nem az ő dolga a pszichés bajaidat kezelni, vagy a kiégéssel foglalkozni.

El kell menni szakemberhez.

2023. jan. 31. 09:39
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Háziorvos vagyok. Nos ha úgy gondolom a beteg nem beteg, akkor nem vagyok köteles táppénzre venni. És bocsánat de nem dolgunk 22 éves link kiscsávók elalvásait igazolgatni. Ha nem bírod a melót,mondj fel. Ha pszichés bajaid vannak akkor pedig valóban irány a pszichiáter.
2023. febr. 1. 13:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2023. febr. 5. 20:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles elmenni természetesen. Viszont ha táppénzes papírt szeretnél kapni legközelebb pl.amiatt, mert elaludtál, akkor lehet érdemes.
2023. máj. 30. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!