Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A rivotriltől tényleg belehet...

A rivotriltől tényleg belehet állni?

Figyelt kérdés
Egyik barátom mondta hogy ment buliba és 2x2mg-ot tolt be és csak annyira emlékszek h elment a buliba, aztán meg hogy megy hazafele
2010. okt. 3. 20:51
 1/7 A kérdező kommentje:
*emlékszik , bocs
2010. okt. 3. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
akkor mi értelme van beszedni? inkább feküdj le aludni. arra se fogsz emlékezni és nem is b@szod szét magad.
2010. okt. 3. 20:58
 3/7 A kérdező kommentje:
én nem akarok beállni csak arra vagyok kíváncsi hogy igazat mondott e vagy kamuzik
2010. okt. 3. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
A Rivotril egy erős nyugtató/antidepresszáns. Én egy felet szoktam néha bevenni ha rám jön a pánik, de teljesen eltompít. Könnyen rászokós gyógyszer.
2010. okt. 3. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
nyugtató. nem hiszem, hogy be lehet állni tőle. előző
 6/7 anonim ***** válasza:
előtti
 7/7 anonim ***** válasza:
A Rivotril a Xanaxhoz hasonlóan egy benzodiazepin származék,erős nyugtató.Alkohollal kombinálva (ami egyébként tilos lenne) sokan drog helyett használják,mivel elég komoly hatása lehet,vagy ahogy fogalmaztál, "be lehet tőle állni",ami mozgáskoordinációs- és beszédzavarokat,illetve anterográd amnéziát jelent (a gyógyszerek bevételét és a hatás beálltát követő időszakról semmire nem emlékszik az illető).A 2x2mg elég nagy adag még önmagában is annak,aki eredetileg nem szedi ezt a gyógyszert,vagy más benzodiazepint.Nem célszerű ezzel kísérletezni.Súlyos esetben túladagolható,de van ellenszere(a flumazenil hatóanyagú Anexate).
2010. okt. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!