Egy haematológus rendelésen mi történik?
Sziasztok.
Sajnos ide nagylabor eredményem elég rossz lett!
Fehervérsejt 3.04 pedig 4.5-7ig jó
A neutrofil granulocyta is 37.8 lett pedig 40 és 70közti a jó
A neutrofil granulocyta abszolut is 1.15 pedig 1.8 és 7.7 közt a jó
A monocyta is 13.8% pedig 0-7ig lenne jó
Voltam belgyógyasznál aki azt mondta hogy valószínű azért alacsonyak a fehérvérsejt számok mert vérvétel előtti napokban pont influenzaszerű tüneteim voltak, és az levihette, csak még azt is hozzátette, hogy 2015ig visszamenőleg látja a labor értékeimet, és mindig nálam a fehérvérsejt az alsó határ környékén, vagy kicsit alatta van, ez miatt konzultáljak egy haematológussal..
Holnap estefele lesz a napja, eleggé aggódom hogy mi lesz, milyen diagnózist fogok kapni...
Interneten olvastam már mindent, a rossztol a legrosszabbig.. :(
Tünetem semmi nincs, csak pusztán évenként meg szoktam nézetni a véremet...
Fertőzéseket nem szoktam elkapni, beteg aligha szoktam lenni, fájdalom, lázcsillapítókat nem szedtem hosszú távon, vérvétel előtt 1héttel egy algoflexet bekaptam, fejem fájt kicsit... egy bál utáni napon fájt picit a fejem..
Mire számítsak holnap?
Messzire kell utaznom a vizsgalatér, egy rendelés alkalmával sikerülhet kideríteni mi történik velem?
Köszönöm ha írsz pár mondatot!!!
Semmit nem fog ennyiből mondani, amúgy eleve ezek nagyon kis eltérések...
Vérvételeket fognak csinálni, azokból tud bővebbet a hematológus.
Na, ma este voltam haematológusnál.. megnézte a leleteimet, azt mondja biztossan az 5nappal vérvétel előtt bevett algoflex és a vírusos betegség miatt lettek ilyen alacsonyak a fhv számok, de alapbol ilyen ember lehetek hogy alacsonyabb a normal érték nálam, mert már vagy 8 éve minden vérképnél alacsonyabb az érték, mindig az alsó határ környékén szokott lenni, és ha valami betegseg lenne, akkor az már ennyi idő alatt kiforrta volna magát......
Javasolt egy újabb labort 1-2honap mulva, ha nem leszek beteg, aztan majd meglátjuk az eredményt, de azt mondta, van ilyen mint én, hogy alsó határ környékén mozognak a fhv számok... ugyhogy remélhetőleg ezzel le is zárul a dolog..
Csak azért írtam ezt le, hátha másnak kis megnyugvást, segítséget nyújt az én esetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!