Hogyan zajlik egy szakszerű olajos thai masszázs?
Egy teljesen validnak kinéző szalonba mentem el ma, jó környéken és helyen, nagyon igényes kialakítással, kedves/aranyos recepcióssal (nem is vagyok biztos benne, hogy tudatában van a részleteknek). Emiatt lepett meg a folytatás. Nem voltam még előzőleg ilyen masszázson, de furcsa volt, hogy mikor a gatyámat magamon hagytam rögtön rámszólt a masszőr, hogy mindent le.
Kicsit kényelmetlenül éreztem először magam, ezért terítettem magamra törölközőt, amit rögtön le is vett rólam. Maga a masszázs jó volt, csak a keze sokszor "eltévedt", aminek hatására minden igyekezetem ellenére fel is állt, ott megfogta nézett és kérdezte, hogy akarom-e ott is. Visszautasítottam, úgyhogy a masszázs második fele már validnak tűnt, viszont előtte, mikor még háson feküdtem mindenhova benyúlt.
A kérdésem az lenne, hogy mik egy ilyen thai masszázs "határai", amit szakszerűen végeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!