Lehet valami bajom, ha 16 évesen beveszek egy szubitramin hidroklorid tablettát?
Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 23:26
11/13 anonim válasza:
A kérdésben egyet írtál, kislány! És kaptál választ rá! Hogy nem olvasod el, arról mi nem tehetünk. Be se tudod szerezni, ha be tudod, az csak bűncselekmény árán megy, és életveszélyes! Nem tablettával kell fogyni, ha egyáltalán kell. Hány centi, hány kiló? Jó lenne, ha a szüleiddel, háziorvosoddal, iskolaorvosoddal, védőnőddel, iskolapszichológussal beszélnéd meg a fogyási és lelki problémáidat, nem láthatatlan idegenekkel!
12/13 anonim válasza:
Egy betiltott gyógyszer felnőttben is több kárt tehet, mint amennyi hasznot hoz, konkrétan egy 150-200kg-os embernek nagyobb kockázat beszedni, mint nem beszedni, különben nem tiltották volna be. Erre jössz te a 16 éveddel és a képzelt súlyfeleslegeddel és azt hiszed, hogy nem okoz kárt? Megállsz a növésben, tönkremegy a szíved, májad, veséd, kihullik a hajad vagy bele is halhatsz. Ne szedegess olyan gyógyszert, amit nem neked írtak fel!
13/13 anonim válasza:
Úristen sok bolond. Belehet szerezni.
16vagyok én is használtam már 15éves koromba fogyasztó gyógyszereket. Itt tul sok az okosnak hitt ember... írj privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!