Torokfájásra van valami gyors megoldás?
Figyelt kérdés
Nem bírok elaludni annyira fáj a torkom,nem hiszem el nem bír elmúlni pedig vettem be 2 gyulladás csökkentőt de semmi.
Valami gyors megoldás?
2023. jan. 19. 03:26
1/11 mantis religiosa válasza:
Langyos, sós vízzel gargalizálj!
2/11 anonim válasza:
Van! Orvos, antibiotikum, mégpedig lehetőelg ma! Ugyanis járvány van, és az egyik ismerősöm is szórakozott vele, tüdőre ment. Én is Coldrex meg mindenféle házi marhasággal, szintén tüdőgyulladás. Kezdeti tünet volt a torokfájás, aztán jött a nátha fejfájással. Muszáj elmenni rendelésre, mert nagyon ráfaragsz vele, meglásd.
4/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt a nyelés is, de antibiotikum nélkül elmulasztotta a napi háromszor sós vizes gargalizálás és Strepsils szopogató tabletta, 2 nap után elmúlt, nem kell egyből antibiotikum. Hársfa és bodza teát is ittam, citrommal és sok mézzel. Fokhagymás ételek is jók és csípős húsleves ha már nátha is van.
5/11 anonim válasza:
ma húsleves is fő,
Erősspeprika is van!
Gyere, adok szivesen,ebédre!
6/11 anonim válasza:
Tömény sós vizes gargarizálás. Algopirin is szokott használni.
7/11 anonim válasza:
Egyébként nem biztos, hogy ezért nem tudtál elaludni. Megint valami időjárási front van, talán a hideg közelít ? Nekem semmim nem fáj, de én is csak 3 felé tudtam elaludni.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem,a fajdalomtol nem tudok elaludni,mikor nyelek.
Mar annyira faj mar erzem a szajuregemnel.
El nem tudom kepzelni ez mi lehet meg,hogy meddig fog ez meg tartani.
A fajdalomtol nem birok elaludni.
2023. jan. 20. 02:07
9/11 A kérdező kommentje:
1 hete kb alig alszok.
Az elso 2 napba semmit nem aludtam.
Aztan sikerult elaludnom,de ilyen hajnali 4-kor,akkor se olyan sokat.
Mint egy mosotsz@r olyan vagyok.
Komolyam mondom az ordog szorakozik velem,de addig mig le nem megyek es szet nem verem a fejet.
2023. jan. 20. 02:29
10/11 anonim válasza:
Velem is ugyan ez van jelenleg. De nekem nem csak akkor fáj ha nyelvek, sőt inkább ha kiszáradni. Nyelni meg nem tudok mert nincs nyálam... borzasztó. Egész éjjel forgolódtam és nem csak az zavart hogy nem tudok aludni hanem az is hogy mennyire fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!