Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Foghuzas utan göb jelent meg...

Foghuzas utan göb jelent meg az arcomon ami nem akar gyogyulni. Valaki talalkozott mar ilyennel?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve huztak ki a bal also bolcsessegfogam mert a semmibol begyulladt. Minden rendben volt, szepen begogyult a seb es gondoltam en, hogy ezzel le is tudtam a kinlodast. Alig, hogy kihuztak, utana folyamatosan a bal oldala az arcomnak feldagadt es fajt. Erzekeny volt. A dagadast jegelessel nagynehezen lehuztam, de ugyan ugy feldagadt es naponta kellett jegelni, hogy lemenjen. Ezt honapokig. Mikor sikerult lehuzni a duzzanatot, utana egy picit nagyobb gob szerzu duzzanat maradt csak meg, ami olyan volt mint egy pattanas, de kinyomni nem lehetett. Ha oldalra forditottam a fejem akkor egy kis lyuk volt ott ahol ez elhelyezkedett az arcomon. Egyszer ez elkezdett nagyon viszketni, gondoltam en gyogyul, biztos azert. Veletlenul mikozben ovatosan vakartam lekaptam rola a bort es gennyszeru valami kezdett el jonni belole. Meg is szedultem annyira fajt. Verzett is. Ezt 1 evig jatszottuk. Besebesedett, de ha furdesnel lejott rola a seb akkor jott belole az ilyen cuccli. Jelenleg mar csak faj, bor van rajta, osszehuzodott, de meg mindig neha felduzad az a resz ahol van ez a kis gob. Illetve lila szinu is. Illetve nyilvan latszik a kis duzzanat es egy lyukszeru valami keletkezett ott. Ami foleg akkor latszik ha oldalra forditom a fejem. Amugy egy csunya sebnek nezne az ember. Mostmar raszanom magam egy borgyogyaszra, mert felek, hogy valami komoly gondot csinalt a foghuzas. A neten semmi ilyet nem talaltam egyebkent.. Szimplan csak azert kerdezek ra itt, hogy valaki talalkozott-e mar ilyennel, mert felek, hogy a doki leredezi valami sablon szoveggel.

Akinek valami tippje van azt szivesen varom es koszonom a segitseget.

2023. jan. 15. 00:19
 1/5 StevenUp ***** válasza:
100%
Egy talyog keletkezett ott, valszeg az inyyedben benne maradt a gennyzsák ami a gyulladás következménye. Érdemes lenne egy fogorvosnak ránézni és tisztességesen helyrehozná
2023. jan. 15. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogyan voltál képes egy éven keresztül elviselni magadon? Már akkor vissza kellett volna menni, mikor elsőre bedagadt és jegelned kellett.
2023. jan. 15. 07:05
 3/5 A kérdező kommentje:
2. kommentelo. Van egeszsegugyes ismerosom es azt mondta, hogyha kitisztul belole ez a cucc akkor magatol szepen elmulik. Ez igy is volt, elkezdett szepen gyogyulni es halvanyodni. De aztan ugyugy bedurant. Sajnos az is ratett, hogy rengeteget kellett dolgoznom, bedolgoznom magam. Illetve akkor nagyon kertek a vedettsegit mindenhol es ahogy nekem kihuzta a doki a fogam, utana neki is kerni kellett. Sztk-ban meg nem eppen a legjobb az orvosi szolgalat. 😔
2023. jan. 15. 10:53
 4/5 A kérdező kommentje:
1. kommentelő. Az az erdekes, hogy aki csinalta azt mondta, hogy teljesen rendben van es nincs semmi baj a gyogyulo sebben, tisztul es szepen gyugyulnia kell. Ami szinten erdekes, hogy kivulre? bar ahol volt a fogam meg ahol van ez a seb ott az alkapcsomba lett egy kis melyedes🥹
2023. jan. 15. 10:55
 5/5 StevenUp ***** válasza:
Hidd el hogy egy tályog, ami attól alakult ki hogy nem lett rendesen megtisztítva a fogüreg és letelrpedett ott némi szennyeződés
2023. jan. 15. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!