Foghuzas utan göb jelent meg az arcomon ami nem akar gyogyulni. Valaki talalkozott mar ilyennel?
Kb. 1 éve huztak ki a bal also bolcsessegfogam mert a semmibol begyulladt. Minden rendben volt, szepen begogyult a seb es gondoltam en, hogy ezzel le is tudtam a kinlodast. Alig, hogy kihuztak, utana folyamatosan a bal oldala az arcomnak feldagadt es fajt. Erzekeny volt. A dagadast jegelessel nagynehezen lehuztam, de ugyan ugy feldagadt es naponta kellett jegelni, hogy lemenjen. Ezt honapokig. Mikor sikerult lehuzni a duzzanatot, utana egy picit nagyobb gob szerzu duzzanat maradt csak meg, ami olyan volt mint egy pattanas, de kinyomni nem lehetett. Ha oldalra forditottam a fejem akkor egy kis lyuk volt ott ahol ez elhelyezkedett az arcomon. Egyszer ez elkezdett nagyon viszketni, gondoltam en gyogyul, biztos azert. Veletlenul mikozben ovatosan vakartam lekaptam rola a bort es gennyszeru valami kezdett el jonni belole. Meg is szedultem annyira fajt. Verzett is. Ezt 1 evig jatszottuk. Besebesedett, de ha furdesnel lejott rola a seb akkor jott belole az ilyen cuccli. Jelenleg mar csak faj, bor van rajta, osszehuzodott, de meg mindig neha felduzad az a resz ahol van ez a kis gob. Illetve lila szinu is. Illetve nyilvan latszik a kis duzzanat es egy lyukszeru valami keletkezett ott. Ami foleg akkor latszik ha oldalra forditom a fejem. Amugy egy csunya sebnek nezne az ember. Mostmar raszanom magam egy borgyogyaszra, mert felek, hogy valami komoly gondot csinalt a foghuzas. A neten semmi ilyet nem talaltam egyebkent.. Szimplan csak azert kerdezek ra itt, hogy valaki talalkozott-e mar ilyennel, mert felek, hogy a doki leredezi valami sablon szoveggel.
Akinek valami tippje van azt szivesen varom es koszonom a segitseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!