Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Foltos hajhullásnál mennyi...

Foltos hajhullásnál mennyi idő mire visszanő a haj?

Figyelt kérdés
A nyáron rengeteg stressz ért heteken keresztül keresték az okát az állandó hasmenésemnek, mint végül kiderül glutém, és tehéntej allergia okozta. Kb 1,5hónapig ment a hasam, már eltemettem magam, sokat sírtam nagyon megviselt. Elkezdtem diétázni 85kilóról kb 2 hónap alatt 70 kiló lettem, de megszűnt minden tünetem. A hasfájás, hasmenés, hányinger, és persze a nagyfokú stressz is ami rámhárult. Ennek az lett a következménye, hogy szeptemberben egyik napról a másikra borzasztóan elkezdett hullani a hajam, azonnal kapcsoltam, felkerestem egy hajgyógyászt, aki egy 200ft-os nagyságú foltot találtam a fejemen. Fogaim jók, mandulám nincs, nógyógyászatilag rendben vagyok, laboromban 1db csillag sincs, vas pajzsmirigy atpo, crp minden teljesen jó, így a stresszre, és az életmódváltásomra fogta mindenki a problémát. Szeptember óta annyit értünk el, hogy már nem hullik (csak úgy normális mennyiségben) de a folt, éppen hogy csak pihés, az is szinte fehér. Akinek volt hasonló, mennyi idő volt mire visszanőtt a haja?? 🥺 Amúgy egészséges, erős és dús hajam van, soha nem volt vele problémám. 😪 25/N

2023. jan. 14. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Hogy vagy azòta?

aug. 4. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Visszanőtt teljesen, és lekopogom azóta hajmosásnál is max pár szál ha kijön. Rengeteg hajam lett 🥰
aug. 7. 14:29
 3/4 anonim válasza:

Szia,mit használták ra,vagy mi az ami segített a haj visszanoveseben?

Sajnos hasonló gonddal küzdök :/

aug. 13. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Szerintem szimplán megnyugodott a lelki világom és elkezdtem normálisan táplálkozni. Más változás nem történt. Helyre jön, csak nagyon hosszú idő. Kitartás! Sok természetes kollagén, zsiradék, és vitamin! Hetente 2x hajmosás, kis fejmasszázzsal, és szépen helyre fog jönni, csak hidd el, és ne stresszelj rá jobban. 🩷
aug. 13. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!