Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez ágyi poloska csípés?

Ez ágyi poloska csípés?

Figyelt kérdés
[link]

2023. jan. 12. 21:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Tobb helyen is csip, igen, egesz testen, ezt mondjak.

De ez is olyan, hogy pl amikor nekunk volt poloskank, akkor a ferjemen egy darab csipes nem volt (mazlista :D) rajtam pedig csak a hasamon es a hatamon voltak.

2023. jan. 12. 22:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Utolsó. Ti hogyan írtottátok ki őket?🤗
2023. jan. 12. 22:32
 13/22 A kérdező kommentje:
Átforgattuk az egész ágyat.. Pókon kívül egyebet nem találtunk, se petét, se ürüléket se semmit..
2023. jan. 12. 23:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Barátomnál is aludtam..Mosószer vagy bármiféle felületi allergia esetleg nézhet így ki? Vaaagy a másik..Macskám van.. Bolha? Szokott az ágyban aludni..
2023. jan. 12. 23:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A kép, amit küldtem, annak a bal oldala bolha... Szerinted melyikre hasonlít jobban?

Te nagyon nem akarod elfogadni ezt a poloska dolgot :D teljesen egyértelmű, jellegzetes minta, még a két pontsor cikkcakk formája is stimmel.

Nyilván ha meg lehetne őket találni, akkor elég lenne lepöckölni őket, ez sajnos nem ilyen egyszerű. Nem véletlen éjszaka portyáznak. Csótányt se találod meg villany mellett.

Figyelj, amit tehetsz házilag, hogy kimosol mindent 60 fokon, meg veszel Rossmannban ágyi poloska írtót, és befújod vele a lecsupaszított ágyat. Utána raksz rá tiszta ágyneműt, és megnézed, hogy visszatérnek-e a csípések.

De barátkozz meg a gondolattal, hogy ágyi poloska.

2023. jan. 13. 00:03
 16/22 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, hat nekunk tenyleg poloska volt, hivtunk szakembert es igy sikerult kiirtani.

Probalkoztunk mi magunk rovarirto cuccokkal, de nem hatott semmi, mert ezek a kis dogok nem csak az agyban bujnak meg egy ido utan, hanem mindenhol. De szo szerint, mindenhol. Konnektor mogott, padlo resekben, ilyesmi. Ehhez mar keves a hazi modszer.

2023. jan. 13. 00:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pl a szekrények repedéseiben is bújhat, úgyhogy hiába forgatod az ágyat, de nem akartam teljesen elvenni a reményt. Amit írtam, azt próbáld ki, fújj be a sprével mindent, aztán meglátod, hogy kell e szakember
2023. jan. 13. 00:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Szakembert kell hívni, nekünk három irtás kellett mire eltűntek, mindent befújtak, padló réseket, karnist, ablak és ajtófélfák, padlót, ágyakat, még az ágyneműt is és utána mindent ki kellett mosni 60 fokon és légmentesen záródó tasakban tartottuk a ruhákat amiket felvettünk, még a könyveket is átlapoztam, mert a lapok között is megbújhatnak.
2023. jan. 13. 06:56
 19/22 A kérdező kommentje:
Azóta sem találok újabb csípéseket, csak ott, ahol mutattam képen, de mar ott sem látszik annyira. Takarítottam, ecetes szódabikarbónás vízzel, illetve mentával. Semmit nem találtam. Biztos, hogy poloska vagy poloska volt? Eddig agyin kellene legyek már csípkedve.
2023. jan. 17. 16:10
 20/22 anonim válasza:
Szerintem ahhoz kellene több csipés is, hogy meg lehessen állapitani, hogy mi is valójában. Vagyis én igy gondolom. Ha csak ennyi csipesed van s két héten belül nem jelenik meg semmi sehol, akkor nem hiszem, hogy lenne bármi is. Valaki ért egyet ezzel az állásponttal?
2023. jan. 17. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!