Tobb helyen is csip, igen, egesz testen, ezt mondjak.
De ez is olyan, hogy pl amikor nekunk volt poloskank, akkor a ferjemen egy darab csipes nem volt (mazlista :D) rajtam pedig csak a hasamon es a hatamon voltak.
A kép, amit küldtem, annak a bal oldala bolha... Szerinted melyikre hasonlít jobban?
Te nagyon nem akarod elfogadni ezt a poloska dolgot :D teljesen egyértelmű, jellegzetes minta, még a két pontsor cikkcakk formája is stimmel.
Nyilván ha meg lehetne őket találni, akkor elég lenne lepöckölni őket, ez sajnos nem ilyen egyszerű. Nem véletlen éjszaka portyáznak. Csótányt se találod meg villany mellett.
Figyelj, amit tehetsz házilag, hogy kimosol mindent 60 fokon, meg veszel Rossmannban ágyi poloska írtót, és befújod vele a lecsupaszított ágyat. Utána raksz rá tiszta ágyneműt, és megnézed, hogy visszatérnek-e a csípések.
De barátkozz meg a gondolattal, hogy ágyi poloska.
11-es vagyok, hat nekunk tenyleg poloska volt, hivtunk szakembert es igy sikerult kiirtani.
Probalkoztunk mi magunk rovarirto cuccokkal, de nem hatott semmi, mert ezek a kis dogok nem csak az agyban bujnak meg egy ido utan, hanem mindenhol. De szo szerint, mindenhol. Konnektor mogott, padlo resekben, ilyesmi. Ehhez mar keves a hazi modszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!