Fejfájásra mit szedtek, ami nem többezer forintos gyógyszer?
Figyelt kérdés
Az Algoflex forte mostmár olyan drága, hogy őszintén szólva nem akarom tovább venni.
Nektek mi vált be, ami megfizetheto, mégis jó?
2023. jan. 10. 23:38
11/16 A kérdező kommentje:
Az Algoflex fortenel kedvezőbbek áru, de számotokra hatásos gyógyszert kérdeztem.
De mivel már kaptam válaszokat, így továbbiak nem szükségesek. Köszi.
2023. jan. 10. 23:57
12/16 A kérdező kommentje:
A lányok menstruációs görcsökre is ezt szedik (6 nő van itthon) , és fejfájásra, illetve mindennemu más fájdalomcsillapítasra ezt használjuk.
2023. jan. 11. 00:00
13/16 anonim válasza:
Azért kérdeztem, milyen típusú fájdalom, mert nekem pl. az Algopyrin görcsös menzeszre nem is vált be. Ha nekik az Algoflex jó, akkor a patikában is megkérdezhetitek, hogy kifejezetten ibuprofén tartalmú gyógyszerből van-e olcsóbb készítmény.
Egyébként nálunk a Cataflam volt a nyerő, akár fejfájás, akár fogfájás, akár hasfájás volt a gond. De az vényköteles, viszont így támogatott.
16/16 anonim válasza:
Ibumax 400mg 100 db-os. Olyan 4000 ft körül van. Vagy Algozone 500mg/20 db kb 500 ft. Nekünk ez vált be.De ha bemész a patikába biztos segitenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!