A hosszú hajam a tüdőszűrőnél befolyásol? Újra kell majd csinálni?
Ékszer nem volt rajtam, de a hajam a derekamig ér, fel volt fogva, de ígyis leér a derekamig.
Meg nagyon dús.
Én hülye nem kontyoltam fel.
Aztán a kezembe adta azt az ólom kőpenyt szóval sajnos nem is emlékszem, hogy mi lett a hajammal, hogy ò előre rakta nekem vagy sem, de én tuti nem.
Persze én is így gondolom, bàr mikor bent voltam a nő, aki csinálta egy férfivel beszélt végig, bár biztosan attól figyelt.
:) meg hàt mikor beül a gép mögé biztos làtta, hogy a testem, amiròl a fotót készíti egy egész hajtömeg betakarja. :):D
Reménykedek...
Kétszer menni nem akarok.
Fúh engem megesz az ideg komolyan, nagyon nem akarom duplán röntgeneztetni magamat.
Direkt jövőhónapban már babaprojektben szeretnénk lenni a párommal, de az éves tüdőszűrőt már mondom letudom...
Köszi a választ, bocsánat az ingerültségemért.
Nem emlékszem a nő csinált -e bármit is a hajammal, mert én csak azzal a hatalmas és nehéz ólom köpennyel foglalkoztam, amit tartottam meg a levegővétellel
Sajnos nekem nagyon dús a hajam, vastag a szála, göndör, hosszú, ahhhhhh.
Na majd szerdán kiderül.
Hála istennek nem kell visszamennem, negatív lett, de legközelebb kontyolok vagy lehet vágatok:):D^^
Köszi mindenkinek. Boldog új évet kívánok!:)
Azért ennyire ne betegedj ebbe bele, honnan kellene neked ezt tudni? A lényeg hogy negatív.
Boldog Új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!