KerdesekK kérdése:
Ez sok Septolete extra?
Figyelt kérdés
Ma azt hittem a Septolete extrára hogy citromos cukorka mikor már a másodikat ettem jöttem rá.Elolvastam a benne lévő betegtájékoztatót és azt írja:
A gyógyszer túlzottan nagy bevétele után menjen el a legközelebbi kórházba.
Nem szóról szóra írtam le de ez a lényeg.A lényeg hogy az a kérdésem az hogy: A kettő az vajon soknak számít?
2022. dec. 30. 21:35
2/3 anonim válasza:
Ja, citromos cukorka gyógyszernek csomagolva.. Napi négy szem a maximum. És legközelebb olvasd már el mit szedsz be "véletlenül"
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válasz amúgy úgy vettem be véletlen hogy átmentem egyik barátomhoz akit megkérdeztem van e nála valami rágcsa (vagy valami ilyesmit). Ő mondta van a konyhába citromos cukorka az a gyökér pedig a torok gyógyszert beleöntötte egy átlátszó üvegbe ami úgy nézett ki mint a citromos cukor.És bekaptam kettőt gyorsan mire láttam a cetlit rajta hogy Septolepte torokra.Elmondtam neki mi történ majd elolvastuk a beteg tájékoztatót.(Tudom nyomorék vagyok)
2022. dec. 30. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!