Mennyi a magyar átlag életkor?
2
He? Neked a mentális már valszeg lejárt.
Szeretnél beszélgetni, vagy segítséget?
Érdekel, hogy mire gondoltam pontosan? Próbáljuk meg? Megérti az agyi kapacitásod?
A linkelt táblázatomban a születéskor várható átlagos élettartam és az átlagéletkor is benne van.
A kérdés leírása alapján, neked inkább a születéskor várható átlagos élettartam kell. Vagy lehet inkább egy korfa.
Az idősek meg nem szívósak, csak tudod ott van az egészségügy, ami bár a béka segge alatt van, de a semminél jobb. Vagy legalábbis arra jó, hogy nem halnak meg az emberek olyan betegségekbe, amelyeknek a kezelése viszonylag egyszerű (tüdőgyulladás, cukorbetegség)
1
A modern világban nem számít teljesítménynek megélni az öregkort. gyerekkorodban startból beoltottak a problémásabb dolgok ellen (gyerkebénulás, fekete himlő, torokgyík, stb), ha bakteriális eredetű bajod van, vágják hozzád az antibiotikumot, mindenre van gyógyszer (vérnyomás, véralvadás, stb), csak szedni kell őket, ha meg már nagy a baj, akkor is benyomnak neked egy infúziót, feltesznek egy lélegeztetőre, stb. A tested jóformán semmit se kell csináljon, minden irányból kapja a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!