Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mire utalhat, ha valakinek...

Mire utalhat, ha valakinek kicsik a végtagjai?

Figyelt kérdés

180 cm magas férfi vagyok, ehhez 41-es lábbal és kis kezekkel-rövid ujjakkal. Például a jobb kezem középső ujja 8 cm hosszú, a tenyerem a legszélesebb részén szintén 8 centis.

Van olyan betegség vagy szindróma, aminek ezek a tünetei, vagy csak így jártam? A szüleimnek normális végtagméretei vannak.

2022. dec. 27. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan extrém kicsi ez, hogy aggódni kelljen miatta. Ha magas lennél, és ahhoz lennének ilyen méreteid, az is normális lenne, így meg végképp semmi gond vele.
2022. dec. 27. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Törpe gének
2022. dec. 27. 15:37
 3/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Nem olyan kicsi méretek ezek. Én 175 cm magasan 8 cm-es tenyér és középső ujj mérettel rendelkezem. Az viszont tuti, hogy ezeknek semmi köze nincs az egyéb méretekhez. :D
2022. dec. 27. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
31%

3.

Pl ész? :)

2022. dec. 27. 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!