Mire utalhat, ha valakinek kicsik a végtagjai?
Figyelt kérdés
180 cm magas férfi vagyok, ehhez 41-es lábbal és kis kezekkel-rövid ujjakkal. Például a jobb kezem középső ujja 8 cm hosszú, a tenyerem a legszélesebb részén szintén 8 centis.
Van olyan betegség vagy szindróma, aminek ezek a tünetei, vagy csak így jártam? A szüleimnek normális végtagméretei vannak.
2022. dec. 27. 15:26
1/4 anonim válasza:
Nem olyan extrém kicsi ez, hogy aggódni kelljen miatta. Ha magas lennél, és ahhoz lennének ilyen méreteid, az is normális lenne, így meg végképp semmi gond vele.
3/4 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem olyan kicsi méretek ezek. Én 175 cm magasan 8 cm-es tenyér és középső ujj mérettel rendelkezem. Az viszont tuti, hogy ezeknek semmi köze nincs az egyéb méretekhez. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!