Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A neuropszichiáterem akihez...

A neuropszichiáterem akihez járok szorongás miatt? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval nem csak hozzá járok, hanem pszichológushoz is, és egy darab napi gyenge nyugtató + heti 1 pszichológiai terápiával egyre jobban haladok.

De most nem erről szeretnék beszélni, hanem mivel egy kis faluban járok, itt mindenről van hír. Mindenki azt mondja a pszichiáterről ahová járok (pedig ő az egyetlen itt), hogy bolond, és hogy már 3x fogták le, mert fel akarta akasztani magát.

Kérdezem én, hogy a manóba lehet így embereket gyógyítani? Vagy ez csak kamu hír? Azért kicsit odaütött a falhoz, hogy biztos jó-e, ha egy ilyen ember gyógyít engem.

2022. dec. 26. 10:19
 1/4 A kérdező kommentje:
(ja és ő csak privátul dolgozik egy klinikán, és egy beszélgetésért elkér 15 ezer forintot, máshogy hozzá sem lehet jutni)
2022. dec. 26. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy nekem kell erről felvilágosítani téged, de nem kell mindent elhinni amit a (falusi) emberek pletykálkodnak unalmukban, és rosszindulatból. Szerintük már te sem vagy épelméjű, ebben biztos lehetsz. Szóval ne lepődj meg, ha visszahallod vkitől. Ja, amúgy Jézuska, Télapó sincs, és Józsi bácsi sem nemzett kisbirkákat.
2022. dec. 26. 10:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát jó.. persze értelek, csak azért ez már durva, főleg úgy, hogy nem is ismerik valójában. Igen kicsit érdekes és fura alak, néha nem is lehet tudni pontosan mit akar mondani, de na.
2022. dec. 26. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Van olyan falusi pletyka, aminek van alapja, de én jobban szeretek a dolgok végére járni. Én járnék tovább a helyedben, ennyire nem vagyok ijedős. Orvosok körében gyakoribb az öngyilkosság, nagy a felelősség és hát ezt csak az nem érzi, aki pszichopata.
2022. dec. 26. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!