Ez visszér vagy stria? (Kép) 19 éves lány vagyok.
Figyelt kérdés
Nem vagyok dagadt, nem is voltam soha. Azoknal szoktam ilyet latni akik sokat fogytak. Sportoltam mindig. Nagyon meglepodtem amikor eszrevettem ezeket a combomon. A masikon is van. Most bekentem testapoloval, ahogy “megmassziroztam” kicsit elhalvanyult a szine, amugy sotetebb szokott lenni. Nagyon zavar
2022. dec. 25. 20:03
11/21 anonim válasza:
Hat ez szerintem sima hajszaler.
14/21 anonim válasza:
#13:
Járj utána, mielőtt jelzőzöl.
Persze, ez jellemez téged is.
15/21 anonim válasza:
#14. Ja tényleg, a covid oltás előtt nem létezett stria 🤣
16/21 anonim válasza:
15:
Stria esetén ok, de nem annak néz ki, mások szerint sem...
17/21 anonim válasza:
#16. De, annak néz ki, nekem is ilyen volt.
18/21 anonim válasza:
#17 de a striak nem mulnak el, szoval neked sem azok voltak, ha eltuntek. Vagy mar nem annyira latszik? Nekem nem tunik strianak.
19/21 anonim válasza:
#18. Szerinted ki mondta itt azt, hogy eltűnik?
Nem tűnik el, csak idővel kifehéredik.
"Nekem nem tunik strianak." - Akkor menj szemorvoshoz.
20/21 anonim válasza:
Nem kell ilyen durvan valaszolni, nem tamadni akartalak. Mennyire erzekenyek lettek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!