Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lézeres visszér műtét vélemények?

Lézeres visszér műtét vélemények?

Figyelt kérdés
Volt valakinek? Olvastam már a témában sokat, most tapasztalatok érdekelnének. Köszönöm!
2022. máj. 23. 16:22
 1/9 anonim válasza:
100%

Nekem volt mindkét lábon. Drága volt, de úgy gondolom megérte, így azért szépek lettek a lábak, mintha új lenne :)

Nem fájdalmas, 15 perc alatt kész volt, utána 2 hétig harisnyát kell viselni, ami összenyomja az ereket. Ki lehet bírni azt is.

2022. máj. 24. 22:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. máj. 24. 23:44
 3/9 Endura ***** válasza:
100%
Nekem ma volt ilyen műtétem a Vpmednél.Izgultam előtte,mert nem volt még műtétem soha és nem tudtam mennyire fájdalmas.Szerencsére nagyon gyorsan kb. 20 perc alatt vége volt,párszor közben enyhe csípő,egyre melegedő érzés volt,amit jeleznem is kellett azonnal,mikor megjelent és azután egyből megszünt.Más kellemetlen élményem nem volt,csak kellemes és közben jól elbeszélgettünk az aneszteziológussal de amúgy mindenki nagyon kedves volt.Nem kell feküdni,rendesen tudok mozogni és nincs semmi fájdalmam.
2022. jún. 7. 16:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked mennyibe került?
2022. jún. 7. 19:15
 5/9 anonim válasza:
Nekem bő 1hónapja volt lézeres műtétem. Wáberenél volt és nem volt kellemes, nagyon nem....Nálam nem találtak vmi vénát így a 20-30perc helyett majdnem 1.5óra volt a műtét, amit mondjuk nem éreztem annyira. Maga a lézerezést nagyon éreztem, tényleg mintha égetnének belülről, pedig kaptam érzéstelenítőt. Jah és nekem a vádli részen vannak a visszerek, amik igaz kisebbek lettek de egyáltalán nem tűntek el nyomtalanul. Ugyanis a lézerezés a térdhajlat alatt pár centivel kezdődik és majdnem a lágyékig tart, tehát ha a boka körül vagy visszeres akkor ez nem tűnteti el azonnal mert nem is ott történik a műtét. Én azóta túl vagyok két injekciós kezelésen is, mert műtét után 2héttel jelentek meg kisebb visszerek. Ezt már másik magánklinikán csinálták meg, ott pl. azt mondták minek mentem lézeres kezelésre, nem kellett volna. :D Tiszta téboly. Szóval én eddig csalódott vagyok. A lézeres műtét 380ezer volt, amit nyilván előbb követ egy sima vizsgálat meg labor előtti műtét, amik plusz költségek.
2022. jún. 7. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2022. jún. 8. 09:47
 7/9 Endura ***** válasza:
3as vagyok:400ezer forint
2022. jún. 9. 20:03
 8/9 Endura ***** válasza:
Ujra 3as:előtte pár héttel levő ultrahangos vizsgálat:25ezer forint.A műtéthez kell még kisrutin meg EKG.Háziorvos nem szívesen utal be vérvételre,ha magánúton csináltatod a műtétet,az új főnökük nagyon szigorú ilyen szempontból.Viszont ha régen voltál már orvosnál,akkor időszerűség alapján már lehet kérni az orvostól egy teljes kivizsgálást és így vérvételt is.Magán vérvételi ponton meg lehet csináltatni ha nem akarja a háziorvosod.A lézeres műtétnél vannak olcsóbb és lehet neked is megfelelő lehetőségek,ezekre mindenképp kérdezz rá(ha nem annyira előrehaladott a visszér tágulása)Nekem 1cm-es volt,a billentyűk már nem tudtak normálisan zárni és így visszafelé is áramlott a vér.A normális kb. fél cm alatti.Ezt már másképp nem tudták megműteni,csak a hagyományos módon teljes eltávolítással vagy igy lézerrel.
2022. jún. 9. 20:20
 9/9 anonim válasza:
5-ösnek: elvileg a lábszáron pár hónap, vagy 1 év elteltével maguktól visszahúzódnak, ha elzárják a fővénát a comb belső részén.
2022. jún. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!