Mi lehetett a gond?
Figyelt kérdés
Volt egy karácsonyi buli. Nekem már közben nagyon kellett pisilnem (sokat ittam, alkoholt nem, hanem főleg szénsavas vizet), de a női wc előtt hosszú volt a sor, ezért hazáig visszatartottam. Itthon furcsa dolog történt. A nadrágomon a gomb alig akart átmenni a lukon. Sikerült kigombolni, de olyan sokáig tartott, hogy megijedtem azt hittem bepisilek. Nem ruhahiba, mert azóta is volt rajtam a nadrág és nem volt gond. Ki tudom gombolni azonnal. Mi történhetett? Lehet hogy a buli után azért nem ment, mert felfújódott a hasam? Mert amikor sikerült kigombolni a nadrágomat, olyan sokat pisiltem, hogy azt hittem el se áll.2022. dec. 24. 11:13
1/4 anonim válasza:
Bakker, most ültem le az internet elé, de már most elég volt belőle.
3/4 anonim válasza:
Szűk farmert tényleg nehéz kigomblni de a hólyag annyira azért nem tágul hogy kifeszíte a gatyádat. Nekem is van hogy percekig csorog de akkor sem okoz gondot a gatyám kigombolása. Vszeg vagy olyat ettél ami felfújt vagy befeszültél.
4/4 anonim válasza:
A sok folyadék miatt, plusz a szénsav felfúj, mint egy lufit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!