Szerintetek melyik a nagyobb fájdalom? Egy érzéstelenítő nélküli fog gyökérkezelés, vagy a szülés?
Szultem mar, szoval en nagyon szivesen tarkon basznam a negyest ezert a beszolasert, mert nem, nem egy erosebb menstruacios fajdalom...
Nyilvan mindenki mashogy eli meg, de kurv..ara faj es ez nagyon nem fejben dol el🤣🤣🤣
Foleg pl en rohadt sokat hanytam vajudas kozben. Nem ajultam el, de a karom nem birtam mar megmozditani, annyira gyenge voltam. Az a resz teljesen kiesett, hogyan volt a kitolas, semmire nem emlekszem belole, nem voltam akkor ott mar magamnal. Szules utan meg 8 oraig nem birtam megmozdulni, azt hittem nekem ott tenyleg vegem van.
Na mindegy.
A gyokerkezelesre raterve viszont a fogfajas is borzaszto tud lenni, de hala a jo egnek erzestelenites nelkuli gyokerkezelesben nem volt meg reszem. Viszont tuti, hogy brutal tud lenni az is.
Én 3 injekció után is éreztem a gyökérkezelést. Felálltam az orvosi székből a felénél és megmondtam a dokinak, hogy magánorvoshoz megyek.
Ekkor döntöttem el azt is végérvényesen, hogy sohasem szülök. Ha ez ennyire fáj, nincs az az isten, hogy szüljek
Nekem is húzni akarta a végén. De én nem hagytam. Magánorvoshoz megyek. Van ám Artikain, ami erősebb, mint a Lidokain!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!