Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha hónapokig nem vettem észre...

Ha hónapokig nem vettem észre hogy aranyerem van, most meg hetem óta amióta kenegetem nem múlik el, élhetek úgy mintha mi se történt volna?

Figyelt kérdés
Sportolhatok, emelhetek nehéz súlyt, meg csinálhatok mindent ami ilyenkor ellenjavalt? Nem fáj, nem zavar sok vizet. Elvégre hónapokig nem is tudtam róla és súlyzóztam rendesen...mikor megtudtam abbahagytam az edzést és elkezdtem kenni, de nem húzódik vissza, az edzés meg már nagyon hiányzik. Ha hónapokon át nem fájt és nem volt belőle bajom, akkor élhetek úgy, mintha ott se lenne, nem?
2022. dec. 22. 03:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, hacsak nem műttetni készülsz, mert az olyan jó ötlet! Inkább menj el proktológushoz, ha nem múlik.
2022. dec. 22. 03:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lenne baj ha eleget innál, elég rostot fogyasztanál. Kenőcs és kúp megfelelő használatával egy hétnél tovább ritkán kell kezelni.
2022. dec. 27. 18:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Inni beteges mennyiséget iszok, napi 5-7 litert. Nyáron még többet. Egészségesen táplálkozom, magas a rostbevitelem is. Sokat sportolok, annyi, hogy ülőmunkát végzek...nem tudom, mitől alakulhatott ki, és miért nem múlik el.
2022. dec. 27. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb 10 eve megvan sajnos, ha nem okoz problemat nem kezdenek vele semmit 🥲 26/N
2023. febr. 7. 19:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a választ! És sportolsz is mellette, meg csinálsz mindent, mintha ott se lenne?
2023. febr. 7. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, nem tudok mást csinálni igy, hogy nem mutik, nekem gondot nem okoz, heti 5x edzem, regen nem tul jo volt az eletvitelem, azert alakult ki, nekem kulso aranyerem van, nem nagy, nem veszes amugy, de van, es az orvos azt mondta nem mutik meg
2023. febr. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!