Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Marihuánától hónapokig eltartó...

Marihuánától hónapokig eltartó pánikrohamok?

Figyelt kérdés
Volt egy nagyon durva badtripem tavasszal folyamatosan azthittem hogy megőrültem vagy meghaltam. Rá 2-3 hétre nagyon erősen azt álmodtam (mintha igazi lenne) hogy megőrültem és utána elkezdődtek a pánikrohamok, nem éreztem a valóságot bepánikoltam, hogy nem létezek, mintha nem tudnám felfogni a valóságot és ez mai napig is kitart enyhébb formába napiszinten. Azt olvastam, hogy a fű is befolyásolhatja és hónapig is kitarthat. Nem tudom hová fordulhatnék pszichiátrián kívül. Nektek volt ilyen élményetek és ha igen meddig tartott ez? Fontos lenne, köszönöm :( 21/l ( ha valakinek ez fontos)

2022. aug. 27. 02:37
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Fűtől? Biztos az volt? Egyszeri alkalom, vagy folyamatosan füvezel?

Inkább LSDnél tudnám elképzelni, hogy ilyeneket gondol az ember, de az után is pár nappal már rendbe jön az ember.

2022. aug. 27. 04:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen az volt. Nem folyamatosan füveztem csak egy évben pl 1-2x
2022. aug. 27. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:

És mit jelent az, hogy bad tripped volt pontosan? Paranoiás gondolatokat kiválthat a fű, de ha elmúlik a hatása,annak el kellene mulnia.

Miért gondolod, hogy a két három héttel után megjelenő és a jelenlegi gondolataid ennek köszönhetőek?

Olyanról hallottam,hogy megbúvó mentális betegségeket felszínre hozhatnak kábítószerek. Előtte voltak már esetleg hasonló gondolataid?

2022. aug. 27. 14:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem voltak azért gondolom, hogy ez válthatta ki
2022. aug. 27. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló élményem. Sajnos a mai füvek nagyrésze le van permetezve szintetikus anyagokkal (jwh-018, jwh-076, stb). Ezek ugyanazokra a receptorokra hatnak mint a thc csak sokkal erősebben. Nekem is elhúzódott pár hónapig a pánikbetegség, vagy poszt traumás stressz szindróma, vagy s fene tudja mi volt ez, de elmúlt magától, nem mentem orvoshoz. Aztán amikor elmúlt egy pár évig nem volt gond. Amíg rendes fű volt addig jól elvoltam de aztán megint belefutottam ebbe a vegyszerezett genyóba. Megint ugyan az volt, ahogy te is írtad olyan érzés mintha megőrülnél. Itt is rajtam maradt a para de már kevesebb ideig mint az elsőnél. Aztán rá egy évre harmadszor is belefutottam a vegyszeres genyóba (küllemre és illatra kifogástalan prémium fűnek tűnt) ettől is rosszul lettem de itt már nem paráztam rá annyira hisz az előzők miatt már tudtam, hogy el fog múlni. Szóval ami a lényeg; NYUGI! El fog múlni magától! És legközelebb nagyon fontold meg kitől veszel füvet!
2022. szept. 1. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem herbál volt vagy le volt permetezve valami szerrel.
2022. szept. 1. 14:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom az utolso elottinek. Innentol ugy vagyok vele hogy inkabb legyek csatakreszeg mint megegyszer fu, az alkohol legalabb nem okoz maradando panikot:(
2022. szept. 21. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:
hogy vagy?
2023. ápr. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!