Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális hogy pozitív Covid...

Normális hogy pozitív Covid tesztel nem írt ki az orvos? Azt mondja menjek dolgozni.

Figyelt kérdés

Azt hiszi a karácsony miatt akartam táppénzre menni..

Csináltam tesztet, amit én vettem, mutattam neki.

Nem csinaltun sem tesztet sem semmit, csak lerázott.

Munkahelyem pedig mondta, hogy így ne menjek be.

Mi a teendő?

2022. dec. 18. 16:45
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Sem vizsgálat, sem semmi. Menjek haza, menjek dolgozni. Jeleztem a munkahelyen...
2022. dec. 18. 16:47
 2/14 A kérdező kommentje:
A főnök azt mondta be ne menjek véletlenül sem.
2022. dec. 18. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem normális. Menj el egy mintavevő helyre, ahol jelentij a teszt eredményét és feltöltik az eeszt-be.
2022. dec. 18. 16:54
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Házi tesztet nem fogadnak el hivatalosan, de ha az orvos nem végzett hivatalos tesztet, akkor nem alkalmas orvosnak. Valahonnan hivatalos (pcr) tesztet kell szerezned. Meg majd egy másik háziorvost.
2022. dec. 18. 17:12
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán mért teszteltél? Van valami tüneted? Mert ha semmi bajod, de épp most jutott eszedbe egy kétcsíkos teszttel otthon maradni, akkor érthető a doki reakciója valamennyire.
2022. dec. 18. 17:33
 6/14 A kérdező kommentje:

5 ramatyul éreztem magam azért csináltam tesztet.

Az a gondom, hogy a munkahelyre nem engednek be, de nem tudom így igazolni sem a hiányzásom.

2022. dec. 18. 20:38
 7/14 anonim ***** válasza:
38%

A covid már csak egy nátha szintjén van, miért ne lehetne vele dolgozni?

Ha ezen felül pl lázas vagy, vagy kifejezetten rosszul, az már alap a hiányzásra, de gondolom nem néztél ki kellően rosszul.

2022. dec. 18. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
7 lehet, hogy már nem súlyos a betegség, főleg oltottaknál, de bunkóság megbetegíteni más embereket, különösen karácsony előtt. Egyébként nyáron kaptam el, és bár maga a betegség nem volt kifejezetten súlyos, hónapokig post covid tüneteim voltak, és maradandó károsodást okozott.
2022. dec. 18. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
59%
Náthával miért bunkóság másokat megbetegíteni? Ilyen alapon a fél világ mindig otthon lenne betegszabin.
2022. dec. 18. 23:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy sima nátha is borzasztóan kellemetlen tud lenni. Igenis legyen pár napot betegszabin, aki náthás. Rögtön lecsökkenne a betegek száma, tehát nem kevesebb, hanem több ember járna be dolgozni, csak épp egészségesen.
2022. dec. 18. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!