Normális hogy pozitív Covid tesztel nem írt ki az orvos? Azt mondja menjek dolgozni.
Figyelt kérdés
Azt hiszi a karácsony miatt akartam táppénzre menni..
Csináltam tesztet, amit én vettem, mutattam neki.
Nem csinaltun sem tesztet sem semmit, csak lerázott.
Munkahelyem pedig mondta, hogy így ne menjek be.
Mi a teendő?
2022. dec. 18. 16:45
1/14 A kérdező kommentje:
Sem vizsgálat, sem semmi. Menjek haza, menjek dolgozni. Jeleztem a munkahelyen...
2022. dec. 18. 16:47
2/14 A kérdező kommentje:
A főnök azt mondta be ne menjek véletlenül sem.
2022. dec. 18. 16:48
3/14 anonim válasza:
Nem normális. Menj el egy mintavevő helyre, ahol jelentij a teszt eredményét és feltöltik az eeszt-be.
4/14 anonim válasza:
Házi tesztet nem fogadnak el hivatalosan, de ha az orvos nem végzett hivatalos tesztet, akkor nem alkalmas orvosnak. Valahonnan hivatalos (pcr) tesztet kell szerezned. Meg majd egy másik háziorvost.
5/14 anonim válasza:
Egyáltalán mért teszteltél? Van valami tüneted? Mert ha semmi bajod, de épp most jutott eszedbe egy kétcsíkos teszttel otthon maradni, akkor érthető a doki reakciója valamennyire.
6/14 A kérdező kommentje:
5 ramatyul éreztem magam azért csináltam tesztet.
Az a gondom, hogy a munkahelyre nem engednek be, de nem tudom így igazolni sem a hiányzásom.
2022. dec. 18. 20:38
7/14 anonim válasza:
A covid már csak egy nátha szintjén van, miért ne lehetne vele dolgozni?
Ha ezen felül pl lázas vagy, vagy kifejezetten rosszul, az már alap a hiányzásra, de gondolom nem néztél ki kellően rosszul.
8/14 anonim válasza:
7 lehet, hogy már nem súlyos a betegség, főleg oltottaknál, de bunkóság megbetegíteni más embereket, különösen karácsony előtt. Egyébként nyáron kaptam el, és bár maga a betegség nem volt kifejezetten súlyos, hónapokig post covid tüneteim voltak, és maradandó károsodást okozott.
9/14 anonim válasza:
Náthával miért bunkóság másokat megbetegíteni? Ilyen alapon a fél világ mindig otthon lenne betegszabin.
10/14 anonim válasza:
Egy sima nátha is borzasztóan kellemetlen tud lenni. Igenis legyen pár napot betegszabin, aki náthás. Rögtön lecsökkenne a betegek száma, tehát nem kevesebb, hanem több ember járna be dolgozni, csak épp egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!