Az normális,hogy pozitív covid tesztre Coldrex-et javasol az orvos?
Figyelt kérdés
na meg C és D vitamint???van jópár tünetem és nem vagyok már fiatal....mégis mikor írnak komoly immunerősítőt,ha nem 1veszélyes vírus ellen!?!?!?nem akarok okosabb lenni 1 orvosnál,de az embernek az azérzése,ha lefőtt a kávé nem számít csak valakinek legyen haszna az ilyen recept nélküli sz.rokból...2022. febr. 8. 12:31
1/12 anonim válasza:
Mert neked mi az "immunerősítő"? Tökéletesen jókat mondott az orvos.
2/12 A kérdező kommentje:
márbocs,de ezek akkor jók,ha egy hűvösebb nyári estén kicsit később veszed fel a melegítőfelsőt...amúgy igenis vannak nagyon jó immunerősítők,igaz drágák is,csak 'spórolás'van!!
2022. febr. 8. 12:41
3/12 anonim válasza:
Nem, nem csak akkor jók. Sót miután két évig ezt ugatta az átlagember, az orvosok is bizonyították mennyire létfontosságú a D vitamin a covid leküzdésében...
4/12 anonim válasza:
De tudod mit? Akkor keress magadnak "immunerősítőt" és dobj ki egy rakás pénzt tök fölöslegesen.
5/12 anonim válasza:
De akkor mégis mit írjon fel? Milyen jóféle immunerősítőket tudsz?
Viralis megbetegedésekre nagyrészt csak tüneti terápia van, leszámítva néhányat mint herpes, hepa b, hiv.
A coldrexben van nsaid, csökkenti a fájdalmat meg a gyulladást, van benne coffein, az jót tesz a tüdődnek, van benne antihisztamin, lehúzza a duzzadt nyálkahártyát.
Felírhatná ezeket külön külön is, akkor elégedettebben hagynád el a rendelőt?
6/12 anonim válasza:
Pont az immunreakció miatt veszélyes a covid, elég hülye ötlet lenne "immunerősítőt" adni, már ha létezne ilyen.
7/12 A kérdező kommentje:
ááá,még eszembe jutott a 10parancsolatos mókus is..elgondolkodtató amúgy,hogy mégis mikor írnak fel rendes vényköteles gyógyszert,ha nem 1komoly vírus esetén..mert a befizetett pénz az lenyúlandó..az ilyen esetek bizonyítják...az ember meg le van sz.a.rva
2022. febr. 8. 13:15
8/12 anonim válasza:
#7: Ha az megnyugtat, én favipiravirt kaptam, na annál biztos, hogy többet ér a coldrex :)
9/12 anonim válasza:
Én írok fel neked gyümölcsöket is. :)
Legjobb immunbooster.
10/12 A kérdező kommentje:
#8-#9 köszönöm!!!:))
2022. febr. 8. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!