A fülembe csepegtettem kövirózsának a levét de nem jött ki teljesen a fülemből már megőrülök mindent próbáltam mit tehetnék ?
Figyelt kérdés
ráztam a fejem , álltam egylábon oldalra döltöt fejel , ütögetem a fülemnél féloldalasan aludtam , vettem fülcseppet de nem jön ki és alig hallok valamit a jobb fülemre nyomó érzést érzek valami tanács??? esetleg valaki???2022. dec. 16. 18:18
2/7 anonim válasza:
Vajon mi az isten visz rá valakit, hogy kövirózsa levét csepegtesse a fülébe?
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, de akár az is történhetett, hogy a lé fellazította a fülzsírt, ami viszont nem távozott el kifelé, hanem még folyékony állapotában helyet változtatott a hallójáratban, befelé. Aztán a dobhártyán újra besűrűsödött idővel. Fül-orr-gégész 1 perc alatt eltávolítja, nem érdemes házilag piszkálni.
4/7 anonim válasza:
2
Amúgy jó cucc. Arról nem tehet csóró kövirózsa, hogy a csávónak durva fülgyulladása van, amire nem hat már, vagy olyan fülzsírja.
Orvoshoz kéne ám menni.
5/7 anonim válasza:
Egy-két cseppnek miért kellene kijönni? Ha már aludtál is azóta, feltételezem, hogy nem attól a pár csepptől feszít, hanem a gyulladástól. Menj be a sürgősségire, megnézik, adnak gyógyszert vagy fülcseppet és elmúlik.
7/7 anonim válasza:
Ha tompa végű vékony pálcikára (gyufaszál, fogpiszkáló stb.) kevés vattát tekersz vagy fültisztító pálcikát használsz,azzal ki tudod itatni a hallójáratból a folyadékot. Egyébként meg nem kell ilyen orvosilag kétséges értékű népi módszereket alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!