Volt olyan, hogy felnőttként nyilvánosan bekakiltatok?
Nem nyilvánosan, de huszonpáréves koromban nő létemre bef0stam a kórházban. Nagyon ciki volt, sajnos az ápoló is úgy állt hozzám, hogy rosszul érezzem magam. Beteg voltam, azért történt. Felajánlottam, hogy feltakarítok, de nem lett megértőbb.
3 éve pedig dolgoztam, szerencsére a házam közelében voltam, sofőr voltam, így haza tudtam ugrani, nagyon csikart a hasam egész nap.
Az autóból kiszálltam ugyan, de a bejárati ajtónál sajnos megtörtént a baj, hiába szorítottam, az állaga miatt nem tudtam bent tartani. Szóval érted. Még jó hogy hazaértem, gyors zuhany, mosás indít, pót nadrág, aztán folytattam a munkát, mintha mi sem történt volna.
23 évesen Kínában tanultam.
Szobatársam fűzött egy belorusz csajt, aki az osztálytársam volt, ezt a tipikus szláv 10/10 szőke modellcsajt kell elképzelni a kelet-európai közvetlen lazasággal.
Elmentünk hármasban kirándulni.
A vasútállomáson kiderült, hogy haverom otthon hagyta az útlevelét. A kínai vonatokat kb repülőtérként kell elképzelni, útlevél, becsekkolás, helyjegy, majd egy 355 km/h-val száguldó gyönyörű tiszta vonat.
Nincs mese, haverom hazamegy a jegyért, a következő vonattal jön, én kettesben megyek a lánnyal.
Megérkeztünk a célállomásra, éhesek voltunk, beültünk enni valamit.
Rá fél órára elkezdett csikarni a hasam.
Az állomás előtt ültünk, nem volt választás, rohantam.
Reptérnyi állomás, a legközelebbi mosdó több száz méterekre.
Nem értem oda.
Szó szerint telefostam a gatyám, a fos a cipőmbe folyt már bele.
Kitisztítottam magam, írtam chaten a haveromnak és a lánynak hogy haza kell menjek, sry, és szépen hazavonatoztam többszáz kilométert összeszart gatyában, betegen.
Én még nem, de inkább kidugnám a buszmegállóban is a seggem az az igazság, minthogy a gatyába menjen, ha már hülyén nézek ki a kényelmen meglegyen :D
A családunk nem szívbajos ebböl a szempontból, nagyfaternek pontosan ezt kellett egyszer csinálnia.
Emberek vagyunk, van ilyen na.
Hasmenés is bele számít? Mert olyan volt, hogy azt hittem csak finganom kell, aztán jött a meglepi: berottyant a lé. Szerintem ilyen sokakkal megesik.
Olyan hogy rendes kemény tömböt ne tudtam volna tartani és benyomtam volna a gatyámba, olyan nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!