Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A kocka szögletes téglaszerű...

A kocka szögletes téglaszerű fej jó génekre vall, esetleg magas tesztoszteron szintre?

Figyelt kérdés
És a nők ezért vonzódnak szexuálisan az ilyen ábrázatú férfiakhoz?
2022. dec. 8. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, nekem nincs téglafejem, mégis vonzom a csajokat :)
2022. dec. 8. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a sok incel kérdés??
2022. dec. 8. 11:48
 3/7 A kérdező kommentje:

2

Az emberek felébredtek a valóságra?

2022. dec. 8. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, nemtudom, engem biztosan nem vonz szexuálisan, ha valakinek téglaszerű a feje. XD
2022. dec. 8. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
A téglafej azért jó, mert nem billeg a tetején a sör.
2022. dec. 8. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak sokat kockult a gép előtt.
2022. dec. 8. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:

A tesztoszteron ilyen kocka alakú molekula, azért lesz kockafeje annak akiben sok tesztoszteron termelődik. Nézd meg pl. a vizilovakat, állandóan tele vannak tssztoszteronnal, nézd csak meg milyen szép, nagy kocka fejük van, magát a Nagybetűs Kockát lehetne mintázni róluk.

Ezen túlmenően ám, a nők az autókhoz is vonzódnak, és ugye mint gyakorlati tapasztalatból tudjuk, azok is felettébb kocka alakúak. Elég régóta gyártják őket kocka alakúra, már az első modellek is (mint pl. a T-Modell) is igen nagyon kocka alakúak voltak. Ugyanakkor a nők egy jelentős része vonzódik még a kenyérpirítóhoz meg a mosogatóhoz is sokan közülük csak úgy a példának okáért, azok is többnyire kocka formájúak ugye.

Nem beszélve a ruhásszekrényekről, meg az ágyakról, abszolút kockára hajazó formája van mindegyiknek, és mindegyikhez nagyon szeretnek vonzódni a nők, főleg ha tele vannak. Tehát ezen körülményekből leszűrve, én amondó volnék, hogy egy nő ha olyan pasit akar magának, amelyiknek a feje passzol a bútoraihoz, akkor tesztoszteronos emberek vagy a vizilovak között keresgéljen. Úgy bizony.

2022. dec. 9. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!