Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » ?Voltam vérvételen megkaptam...

?Voltam vérvételen megkaptam az eredményeket a többi lent.

Figyelt kérdés

Elmentem mert a combomon megjelent egy véraláfutás. Mivel hipohonder vagyok nagyon megijedtem és a google-n olvasgattam, hogy ez leukémia tünete. Elmentem vértadni, megkaptam a vérkép eredményeit.

2 db eltérés van.

Neutrophils% 43,3- és ennyi a normális47,0-72,0. Ez alacsony.

Lympocytes%46,5- és ennyi a normális19,0-37,0. Ez magas.

Akkor lehet hogy leukémiás vagyok? Vagy ez nem sok eltérés a normálistól? Ha leukémiás lennék, akkor nagyobb eltérések lennének?

A többi minden jó. Anya azt mondja hogy csak vérszegény vagyok, és egyek pirosakat, paprika, paradicsom, gránátalma stb és hejre jön, de én nagyon bevagyok szarva.

2022. dec. 5. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Te próbáld már ezt az anyanyelveden megfogalmazni légyszi.
2022. dec. 5. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs leukémiád. Lehet, hogy volt egy vírusfertőzésed, ezért kicsivel nagyobb arányt képviselnek a fehérvérsejtek között a limfociták, és így kisebbet a neutrofilek.
2022. dec. 5. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy lennél leukémiás? Leukémiánál sokkal magasabbak az eltérések és nem 1 db véraláfutás a tünete.

"Anya azt mondja hogy csak vérszegény vagyok, és egyek pirosakat, paprika, paradicsom, gránátalma stb és hejre jön, de én nagyon bevagyok szarva."

Ez pedig oltári hülyeség, bocs.

2022. dec. 5. 14:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Mi hülyeség belőle? Az hogy vérszegény vagyok? vagy az hogy ezeket kell ennem? Ha az utóbbi akkor nem értek egyet, mivel anya mikor beteg volt neki is ezt javasolta az orvos hogy egyen ilyeneket, mert vérpótlóak.
2022. dec. 5. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

"Mi hülyeség belőle?"

Az első betűtől az utolsóig. A véraláfutás leggyakoribb oka nem a leukémia. Ha mégis aggódsz, akkor a háziorvosodhoz mész, aki beutalhat vérvételre. A véradás teljesen más dolog. A vérképet 2db kiragadott értékből elemezni olyan, mintha az érettségihez csak a harmadikos matekkönyv 17. oldalát tanulnád meg. Az eltéréseid nem utalnak vérszegénységre, de ha az lennél, azt nem tudnád gyógyítani piros gyümölcsökkel. A vérképet kielemezni annak a dolga, aki beutalt. Ő elmondja, hogy szükséges-e további vizsgálat vagy minden ok.

2022. dec. 5. 15:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Elküldtem a háziorvosomnak az eredményeket azt mondta hogy ez nem nagy eltérés, minden rendben van.
2022. dec. 5. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Jesszusom, milyen orvos mond ilyet, hogy ezek vérpótlóak? Azért ez félelmetes.
2022. dec. 6. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!