Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki esetleg tudja, hogy...

Valaki esetleg tudja, hogy felfázásra beveszel egy antibiotikumot este, a reggeli vervetelem eredményét módosítani fogja? Pajzsmirigy Alulműködés miatt kell mennem

Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 21:02
 1/5 A kérdező kommentje:
* a kérdező vagyok, csak lemaradt a rövid történet . Nyilván vagyok olyan szerencsétlen hogy pont fel fáztam és van rá itthon egy vízben feloldós antibiotikumom, bevehetem vagy módosít eredményt? Van valakinek esetleg tapasztalata? Pajzsmirigy alulműködès miatt megyek vissza ismételt vizsgálatra, így az az értek a legfontosabb.
2017. okt. 25. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
felfázásra ne is vegyél be antibiotikumot mivel nem bakteriális a fertőzésed
2017. okt. 25. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

miből gondolod, hogy nem bakteriális, kedves #2? ami a köznyelvben "felfázás" az simán lehet bakteriális hugyúti fertőzés (pl coli).

a tsh-t egyébiránt nem befolyásolja az antibiotikum, sőt az sem, ha eszel előtte.

2017. okt. 26. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam arra, hogy esetleg helytelenül használta volna a kifejezést, de ha mégis felfázott és helyesen használta ezt a kifejezést akkor teljesen egyértelmu, hogy nem bakteriális

Ha nem vészes egyébként a bakteriális fertőzése akkor sem kell egyből antibiotikumot szedni ( biológia 8. osztály )

2017. okt. 26. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, nem vettem be végül, de én még akármikor mentem orvoshoz felfazassal mindig antibiotikumot kaptam rá .
2017. okt. 28. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!