Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Baj ha bántani akarom magam,...

LucyGarden kérdése:

Baj ha bántani akarom magam, de nem teszem valaki más miatt?

Figyelt kérdés
sokszor mondanak rosszat rólam, többször ignorálom, máskor meg erőszakot használok, szoktak pszichopatának hívni, mazochistának és szadistának is. Bevallom, hogy van benne valami, és bántani akarom magam, napról napra egyrd jobban, de csakis a barátnőm miatt nem teszem, mert akkor ő is ezt teszi, ő az egyetlen, akit szeretek, és bízok benne, és csak benne nem akarok kárt, hogyan tudnám az állandósult önbántalmazási kényszeremet csillapítani?

2022. dec. 4. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Ja nem lenne barátnőd, akkor sem kell bántani magad mások hülyeségei miatt. nekem mindig azt tanácsolják, ha magam alatt vagyok, hogy próbáljam magam minél jobban lefoglalni, úgyhogy ezt tudom neked is javasolni. Nem egyik hétről a másikra fog menni, az igaz. De hosszútávon ha azonnal elhesegeted ezt az önbántalmazó gondolatot akkor segíteni fog. Azért mondom, mert nekem is voltak ilyen gondolataim, csak félvállról veszem és el is múlik.
2022. dec. 4. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:

* Ha nem lenne barátnőd....

Elírtam bocs.

2022. dec. 4. 19:03
 3/6 A kérdező kommentje:
próbálom megtenni, már 1hónapja, és 3napja tartom a rekordot, hogy ne tegyem meg, és tényleg van, hogyha lefoglalom mag, eltudom hesegetni ezeket
2022. dec. 4. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Miért van ennyi mazochista? előbb gyilkolnék le mindenkit, mint hogy vagdaljam magam meg ilyen hülyeségek.
2022. dec. 4. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem baj. Felölem rojtosra kaszabolhatod magad, engem nem zavar 🤣
2022. dec. 4. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy vagdosnám magam, azt én se igazán szeretem, mert csíp, és utána nem lesz a legjobb, és aki vagdossa magát, az inkább saját feszültségét tölti le, én csak simán akarom
2022. dec. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!