Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van egy dudor a végbélnyílásom...

Van egy dudor a végbélnyílásomon kívülről, ez lenne az aranyér?? Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Ilyen kis gömbölyű kitüremkedés, nem tudom mióta van ott, tegnap este vettem észre. Ahogy kicsit utánaolvastam, aranyér lehet, nekem még sosem volt és nagyon megijedtem, meg tudom hogy sokszor műteni kell. De ha nem olyan előrehaladott, otthon is ki lehet kezelni, igaz? Másnak mi vált be? Ez a veny nélkül kapható Proctán kenőcs pl jó rá? Az elmúlt hetekben-hónapokban volt, hogy egy-egy csepp vér volt a WC papíron törlés után, de több soha, és nem is fáj. Kérlek segítsetek.
2022. nov. 30. 07:52
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Lehet aranyér, lehet, hogy kenőcs elmulasztja, de az is lehet, hogy újra előjön utána, vagy valami teljesen más.

Szakember az ilyet sokkal hatékonyabban megoldja.

2022. nov. 30. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen, elsőnek orvosnak kellene meg mutatni, hogy mi lehet az, aztán ha aranyér, utána lehet megoldásokat keresni rá.
2022. nov. 30. 08:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Én nem merek ilyennel orvoshoz menni, mármint ez annyira kellemetlen :/ Még egy megfázással sem szeretek orvoshoz menni, nemhogy egy ilyet mutogatni :/

Persze tudom van az a pont amikor nincs más megoldás...de én azért még megpróbálnék mást.

2022. nov. 30. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!