Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A hajfeltöltés káros?

A hajfeltöltés káros?

Figyelt kérdés
Kaptam időpontot hajfeltöltésre, (nem keratinos hajegyenesítésre) és kíváncsi lennék, hogy kinek mi a véleménye. Ha jól tudom a haj egyenesítés és a feltöltés nem ugyan az. Arra lennék kíváncsi, hogy a hajfeltöltés is tud hajhullás vagy egyébb hajkárosodást okozni, mint a hajegyenesítés? Növeszteni akarom a hajamat, göndör, dús barna hajam van, tehát jó állapotú. Nem szeretném, hogy tönkre menjen a hajam, viszont növeszteni annál inkább és ez lenne vele a cél. A Google több oldala is jóra hivatkozik, de érdekelnek a tapasztalatok is. (Kérlek értelmes válaszokat, fontos)

2022. nov. 28. 16:10
 1/1 anonim válasza:
Én csak az egyenesítésről tudok nyilatkozni. Gondolom a feltöltés is hasonló lehet csak max nem vasalják bele az anyagot a hajadba, vagy valahogy máshogy érik el a tartósságot. Az anyag nem mindegy. A brazil keratin után nekem borzasztó volt a hajam 1 hónap múlva pedig nem is látszott a kezelés. Ami most van azt 1 évben egyszer csináltatom meg és nekem brutálisan törve volt a hajam 3 évvel ezelőtt. Melligérőből fülig kellett volna vágatni, mert elégettem a szőkét hajvasalóval. 5 cm vágtunk a végéből és azóta egyszersem használtam hajvasalót, és 100% egészséges a hajam. De mint mondtam ez keratinos hajkiegyenesítés volt, nem pedig feltöltés. Vagy jó lesz vagy nem. Nekem is be kellett fürödnöm az elsővel :/
2022. nov. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!