Keratinos hajFELTÖLTÉS vélemények/tapasztalatok?
Azért írtam így, mert sokan a keratinos hajegyenesítésre gondolnak tudtommal a kettő nem ugyanaz, de ha hülyeséget mondtam javítani nem bűn. :D
Terveztem az egyenesítést, de ismerőseim közül soknak negatív tapasztalata volt vele így azt hanyagolnám viszont ezzel kapcsolatban nem igazán van tapasztalatuk. :/
Én chocochoco kezelést szoktam csináltatni, eddig 3 volt.
Elsősorban ápolja a hajat, mellékhatásként egyenesíti. Teljesen növényi, nem tesz kárt a hajban, és ha az ember betartja a kezelési szabályokat (72 óráig nem érheti víz, pára, és szulfátmentes samponnal mossa) akkor sokkal tovább tart a hatása, mint a cég által megadott 3 hónap. Én kb fél évente szoktam menni, ennyi idő alatt nem kopik ki teljesen a hajamból, csak érezhetően gyengül a hatása.
Nekem mondjuk fontos volt az egyenesítő hatása is, mert így nem kell vasalgatni, ami ugye károsítaná. Látványosan nőtt a hajam az elmúlt másfél évben.
És nem tapasztaltál semmi olyat, hogy a dusságából veszített volna a hajad?
Mert nekem van egy ismerősöm aki azt mondta, hogy neki dúsabb volt a haja mint most és mikor megcsináltatta és ki ment a hatása sokat veszített belőle és vékonyodott. Nem tudom mennyire valós-e ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!