Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik már ilyen műtét? Ha...

Létezik már ilyen műtét? Ha nem, lesz ilyen valaha?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de... Olyan műtétre gondoltam, hogy egy embert átalakítanak egy antropomorf állattá. Tehát emberi alakú testem lenne, belül is megmaradna minden emberi képességem, de a fejem az róka fej lenne, illetve a teljes testemet róka bunda borítaná, ami a bőrömből nőne ki, tehát nem egy fursuit/ruha/akármi, hanem a testem része lenne, akárcsak egy igazi rókának. Illetve a lompos róka farkat se felejtsük el. Tehát lényegében egy teljesen organikus, létező furry lennék. Ilyen létezik? Van rá esély, hogy létezni fog ilyen műtét? Ha igen, vajon mennyibe kerülne? Csak mert lehet elkezdeném gyűjteni rá a pénzt. Ezt a kérdést komolyan gondoltam!

2022. nov. 27. 16:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem értetted jól, amit hallottál ott. Az életképesen hangsúly van.
2022. dec. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!