Horkoló családtag ellen mit lehet tenni?
Mostmár ott tartunk hogy 1-2 óránként felébredünk tőle. Vettem füldugót, de ha bedugom a fülem akkor a saját szívdobogásomat hallom és ugyanúgy nem tudok aludni. Éjféltől mostanáig 4x ébredtem fel és esküszöm olyan düh van már bennem ahogy meghallom hogy erősödik a horkolása. Ha szólok neki hogy forduljon másképp akkor is ugyanúgy kezdi ahogy elalszik. Egyedül pénteken tudunk jól aludni mert akkor nem alszik otthon. A szüleimnek és nekem is tökéletes az hogy velük lakom, rengeteget segítem őket anyagilag plusz nem egészséges lány vagyok, de esküszöm megfordult már a fejemben az hogy beköltözöm a munkahelyemre (tudnék), mert már szinte semmit nem alszom és félek hogy el fogok alundi egyszer a volánnál. De anyum nem tud hova költözni és ő sem alszik! 😢
Segítség!
26/n
Szilvi
Egy szobában alszotok?
Amúgy valóban, háziorvos, ő majd segít hova tovább, mert akár az élete is veszélyben lehet
Elköltözöl.
Vagy tűrsz, de a kényelemnek ez is lehet az ára.
Esetleg orvoshoz küldeni és reménykedni, hogy el is megy (apa nem ment, mert "jól van").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!