Hasfogo, miatti problemak ?? SOS
Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 napja kirándulás elott vettem be hasfogot, mivel olyan koran indultunk hajnalban, hogy nem tudtam wczni viszont tudom hogy a vonaton nem birtam volna ki, ezert vettem be hasfogot (enterobene 1 szem) viszont azota nem tudok ugy wczni mint ahogy szoktam, ugyerzem 1-1 wczes utan nem konnyebulok meg, valami segitseget tudtok mondani?2022. nov. 26. 09:44
1/4 anonim válasza:
Sok folyadék, egy literrel több mint amennyit szoktál inni. Pl. ha napi 2 litert iszol, akkor 3.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! + vettem be 2 db stadalaxot hatha jobb lesz
2022. nov. 26. 11:15
3/4 anonim válasza:
Gyógyszerek szedése helyett üríts székletet. Vonaton is lehet, nem azon a 2 percen múlik.
4/4 anonim válasza:
Egyél savanyított káposztát, főtt céklát és ne folyamodj ilyen marhaságokhoz. A különböző hasfogók különböző módon befolyásolják a bélmozgásokat, sőt a béltatalom mikroflóráját is, utána napokba telhet, míg visszaáll a normál ritmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!