Minden cukorbeteg rendelkezik olyan naplóval amiben a napi vércukorszintjét dokumentálja és hordja magával a diabetologiára?
Figyelt kérdés
#cukorbetegség #diabétsz
2022. nov. 22. 08:35
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Sokan a vércukormérőt viszik magukkal, abban minden mérést vissza lehet nézni hónapokig. Felesleges leírni egy füzetbe.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Nincs mindenkinek, de az elején azért jó írogatni, vagy appal rögzíteni, vagy valamilyen módon amíg nincs tendesen beállítva.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
2022. nov. 22. 10:50
5/5 anonim válasza:
Nekem az elején volt, de aztán abba is hagytam az írását. Most csak szimplán a vércukormérőben levő memórián vissza lehet nézni az értékeket, de ennyi. Igazából szerintem az elején jó az ilyet írogatni, de pl. nekem eléggé stabil a vércukorszintem, szóval mindig ugyanolyan értékek körül van, mindegy mikor mérem. Fölöslegesnek tartom, hogy ezt így kis füzetbe jegyzeteljem, viszont az elején, amikor az ember még "tanul", akkor hasznosabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!