Alkalmasságira tényleg szükségesek ezek?
Nem volt még munkám, nagyon nehéz találni még a saját szakmámban is. Nem rég végeztem el az iskolát. Eljutottam arra pontra, hogy nem a szakmámban keresek állást. Találtam egy állást és láttam van alkalmassági vizsgálat, megnéztem, hogy mik vannak felsorolva, közöttük volt olyan, hogy: "Hölgyeknél nem régebbi nőgyógyászati lelet" ez tényleg szükséges ahhoz, hogy dolgozhassak? Legalább 10 dolog fel van sorolva, de ez nagyon meglepett egyszerűen már félek. Nem szeretném, hogy megnézzenek szűz lány vagyok, én szerintem el sírnám magam ott, nagyon a szívemre venném hiába csak egy hülye vizsgálat lenne nem bírnám és rosszul érezném magamat. Tényleg szükséges, vagy csak simán fel van írva, az oldal ahol leadtam a jelenetkezésemet, eléggé régi, 3-4 éves, de munka még mindig van ott.
19L
Először is, minden felnőttkorban lévő lánynak, nőnek illik évente rákszűrést csináltatnia. Egyrészről fertőző, másrészről halálos lehet.
Továbbá nem minden munkánál, de van ahol kérik (nagyon ritkán) a negatív nőgyógyászati leletet. Tehát el kell menned egy nőgyógyászati vizsgálatra és azt benyújtanod a cégnél. Vagy miután már felvettek, vagy még a jelentkezési pályázatoddal együtt, ezt nem tudom, a hirdetésben biztos benne van.
Ha te nem akarsz nőgyógyászati szűrést, mert "jujj szűz vagyok", akkor ne jelentkezz ilyen munkára és probléma megoldva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!