Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az embernek a saját székletétő...

Az embernek a saját székletétől lehet baja?

Figyelt kérdés

Kényszerbetegséggel küzdök egy jó ideje már és félek a baktériumoktól, kórokozóktól. Nem az összestől, de amelyik nagy problémát tud okozni attól igen, hogy megfertőződöm, esetleg, hogy mást megfertőzök vele szándékosan.

Kényszerbetegségem abban nyilvánul meg, hogy képzelgek és elhiszem, hogy az az adott szituáció megtörtént. Aztán mosom egész álló nap a kezem. Pl ma elmentem wc-re és a még meg nem tisztított kezem azt képzeltem, hogy megnyalom. Ilyenkor dilemmában vagyok, hogy megtettem vagy nem és zorongádt okoz. Tudom furcsa ez az egész, de nagyon szenvedek tőle. Tudok valamit tenni azért, hogy vége legyen ennek a rémálomnak? Nem tudok már semmit nyugodtan csinálni emiatt.

2022. nov. 18. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Atyaisten. Miert nem mész azonnal orvos?? Ez nem normális dolog sajnos,mindenképp keress valakit…

Egyebkent nem karos,de nem semmiért nem esszük meg a szart. Másrészt az már olyan dolog ami nem kell a szervezetnek.. nincs rosszindulat bennem,de minél előbb mielott ez már fokozodna menj el doki,vagy kezdj el ebből kilabalni valahogy mert muszáj.. így nem lehet élni. Tudom majd irjak mások hogy nem probaltam nem tudom megertem de ezért kell orvos mielőbb!!!! Gyógyulást!!

2022. nov. 18. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
OCD. Ahogy az #1-es írta, érdemes szakemberhez fordulni.
2022. nov. 18. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet baja a saját székletétől, de azért ahhoz megfelelő mennyiség is kell, hogy a bélbaktériumok a savas gyomron átjutva kellemetlenséget okozzanak.
2022. nov. 18. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ocd, minél hamarabb orvos!
2022. nov. 18. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Neked orvos kell. MOST.
2022. nov. 18. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Tudsz-e valamit tenni??? A fejedben nem fordult meg, hogy pszichiáterhez menj??? Nem, ilyen a világon nincs!!!
2022. nov. 18. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

De ha tudod, hogy kényszerbetegséged van, miért nem kezelteted???

Tök jó szerek vannak már, plusz terápia!

2022. nov. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!